Beton jako originální designový prvek vypínačů DECENTE

U nejnovější varianty řady vypínačů DECENTE, kterou uvádí na trh firma OBZOR, zaujmou na první pohled originální rámečky vyrobené ze speciálního betonu. Neobvyklý, lehce industriální vzhled výrobku nabízí  široké uplatnění v moderním interiéru také proto, že beton rámečků se překvapivě dobře kombinuje s dalšími materiály, ať už jde o dřevo, sklo nebo kov.

Použití betonu v interiéru může někoho odrazovat, protože tento materiál vnímáme často mylně jako opak elegance a útulnosti. Designéři se k němu ale obracejí stále častěji, protože je tvárný, dobře se opracovává a lze z něj vytvářet různé typy směsí, které se pak hodí k výrobě nejrůznějších zajímavých interiérových prvků. Betonové rámečky vypínačů DECENTE jsou toho důkazem.

Vysoce kvalitní beton použitý na výrobu těchto rámečků je obohacen o organická vlákna, která přispívají k jeho pevnosti. Každý jednotlivý kus je vyroben ručně a je jedinečný díky struktuře pórů, které se přirozeně vyskytují na povrchu. Povrchová impregnace zaručuje snadnou údržbu, chrání před běžným poškrábáním a je voděodolná. Rámečky jsou navíc UV stabilní a lze je díky tomu využít i ve venkovních prostorech.



Řada vypínačů a zásuvek DECENTE, to není jen beton, ale i další kolekce užívající ušlechtilých materiálů: kov, dřevo, sklo i plexisklo. Pro DECENTE design jsou charakteristické čisté linie a nadčasovost. Luxusní vzhled širších rámečků umožňuje dotvořit charakter jakéhokoli interiéru. Zásuvky a vypínače lze kombinovat až do čtyřnásobného (u betonových do trojnásobného) vodorovného i svislého provedení. Vypínače mají minimální tloušťku, takže působí velmi elegantně. Kryty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, UV stabilního plastu. V nabídce jsou kromě metalických odstínů i barvy bílá a černá v matné povrchové úpravě, na nichž nejsou vidět otisky prstů.


Zásuvky DECENTE pro multimediální propojení


V řadě DECENTE najdete i další novinky, které se v dnešní době chytrých telefonů, počítačů a tabletů budou hodit. V reakci na potřeby zákazníků firma OBZOR svou elegantní kolekci DECENTE nedávno rozšířila o komunikační zásuvky. Nový sortiment představují tyto výrobky: zásuvka HDMI + PC, zásuvka USB + PC, zásuvka USB nabíječka + HDMI a zásuvka 2 x USB nabíječka. Nejen, že umožní propojit počítače, televizi apod. (a nevzhledné kabely zůstávají skryté ve zdi) nebo třeba pohodlně dobít váš smartphone, ale pro interiér nepředstavují nesourodé prvky elektroinstalace. Tedy běžné vypínače, silové zásuvky i právě tyto komunikační zásuvky vytvoří jeden krásný, moderní designový celek vyladěný do požadovaného stylu.
Více informací: www.domovnivypinace.cz
08.03.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444