Barvou roku 2020 je klasická modrá

WestwingNow.cz

WestwingNow.cz

Elegantní, uklidňující, sebevědomá. Taková je barva, kterou pro rok 2020 vyhlásila americká společnost Pantone. Svým odstínem připomíná stmívající se oblohu či hluboký oceán.

Více než 20 let ovlivňuje barva roku Pantone vývoj produktů a rozhodnutí o nákupu v různých průmyslových odvětvích včetně módy a v neposlední řadě bytového designu. Proces výběru je složitý a ovlivňuje ho řada elementů jako filmová produkce, nové umělecké směry, oblíbené turistické destinace, technologie a další.
WestwingNow.cz

„Žijeme v době, která vyžaduje víru a důvěru. Tento způsob myšlení a stability vyjadřuje barva s kódem 19-4052, tj. klasická modrá – pevný a spolehlivý odstín, na který se vždy můžeme spolehnout,“ říká Leatrice Eiseman, ED Institutu Panton.
            
 
 
Foto vlevo: Váza Bizz, 474 Kč, WestwingNow.cz, Foto vpravo: Sametový taburet Chiara, 5694 Kč, WestwingNow.cz
 
Nadčasový e-shop WestwingNow nabízí celou řadu produktů této barvy.

WestwingNow.cz
01.04.2020

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444