Automatické kotle na uhlí a pelety H8-AP jako symbol pohodlného vytápění

S automatickými kotly se zásobníkem nové řady H8-AP společnosti OPOP šetříte nejenom životní prostředí, ale především váš čas. Tyto kotle, které splňují podmínky kotlíkové dotace, lze navíc doplnit o moderní doplňkové příslušenství, čímž lze docílit ještě většího komfortu vytápění.

Další nespornou výhodou řady H8-AP je hospodárné využití prostoru – díky malému půdorysu sestavy a násypky 0,9 m2 a volbě umístění zásobníku z pravé či levé strany mohou být použity i v malých kotelnách. Velmi důležitou roli při výběru kotle hrají účinnost a spotřeba, automatické kotle na uhlí a pelety H8-AP společnosti OPOP mají 93 % účinnost, a naopak velmi nízkou spotřebu elektrické energie. Samozřejmostí je 5letá záruční lhůta a jako příjemný bonus můžete do konce března získat slevu 7260,- Kč.

K faktu, že obsluha a údržba těchto kotlů je naprosto komfortní, přispívá lehké ovládání  řídící jednotky, snadná údržba a čištění, ekvitermní řízení na základě venkovní teploty, a v neposlední řadě se zde nabízí celá škála dalších možností - ovládání pokojovým termostatem, doplnění o GSM či internetový modul, připojení, až čtyř čerpadel a ovládání směšovacího ventilu.

V nabídce automatických kotlů na uhlí a pelety H8-AP společnosti OPOP naleznete čtyři typy kotlů. Prvním typem je H815-AP, jehož jmenovitý tepelný výkon při spalování hnědého uhlí ořechu dva je 15 kW a 17 kW při spalování dřevěných pelet o průměru 6-8mm, u H824-AP je to naopak 24 kW a 21 kW, třetí typ H835-AP má jmenovitý tepelný výkon 35 kW a 32 kW. Poslední nabízený – H845-AP se pyšní největším výkonem z výše představených, a to 45 kW a 42 kW.


Společnost OPOP s. r. o se sídlem ve Valašském Meziříčí, která je významným výrobcem v oblasti zakázkové výroby, je na trhu více než 65 let. Na Slovensku v Prievidzi můžete navštívit dceřinou společnost OPOP s. r. o Slovakia. Široký sortiment společnosti v oblasti topenářské techniky nabízí zákazníkům možnost výběru mezi ocelovými kotly pro klasické ruční přikládání, zplyňovacími kotly a kotly peletovými, které jsou svou jedinečnou kvalitou, funkčností a příslušenstvím určeny zejména pro náročnější uživatele vyžadující komfort, pohodlí a úsporu času. Můžete si také ve dvou provedeních (smaltované a nerezové) vybrat lázeňská kamna, které spadají do doplňkového sortimentu. Svým partnerům společnost OPOP dodává kotlová tělesa, speciální ocelové skříně a různé druhy výpalků. Co je však nejdůležitější, jsou cíle této společnosti - vyhovění rostoucím požadavkům zákazníků a zdůraznění nabízené kvality založené na dlouholeté tradici. Naplnění těchto ambic vede OPOP ke stálému doplňování nových produktů a vylepšování těch stávajících.

Více na www.opop.cz.
07.03.2018

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444