Audio Video systém M51 od REVOXU

Systém M51 představuje významný krok ve vývoji moderních domácích systémů. Koupí jediného přístroje získáte se systémem M51 CD přehrávač, DVD přehrávač, FM tuner, dekodér pro domácí kino, zesilovače nejvyšší kvality a stejně kvalitní Multiroom centrálu, kterou můžeme ovládat 4 nezávislé zóny. Výrobky REVOX představují technickou špičku a klasický, ušlechtilý design.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Masivní kovový přední díl systému M51 byl odlit s největší možnou pečlivostí a přesností. Také všechny ostatní díly jsou vytvořeny z vynikajícího a stabilního materiálu. Umístění jednotlivých komponentů závisí na instalačních možnostech, na rozvržení jednotlivých místností a samozřejmě na přáních a požadavcích jednotlivých zákazníků. Ideální zákazník začíná plánovat zvukové vybavení již ve fázi hrubé stavby domu.
Systém M51 má důkladnou a dobře strukturovanou koncepci dálkového ovládání. Centrální element tvoří velký, komfortní LCD displej. Ovládací funkce jsou nastaveny podle jednoduchého, logického principu: nejprve funkce hlavní, potom tzv. podmenu a detailní nastavení. Všechny vstupy na displeji mohou být pojmenovány nebo přejmenovány. Tak jste dokonale informováni, jaký přístroj je kde připojen. Připojí-li se k systému v budoucnosti nové moduly, nic se nemění. Modul se po zapnutí sám přihlásí a pak ho můžete lehce ovládat a používat.
03.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444