Asfora od Schneider Electric: hranatý design vypínačů a zásuvek pro každodenní použití

Společnost Schneider Electric nabízí po Nové Unice i další řadu elektroinstalačních přístrojů Asfora. Zahrnuje spínače, stmívače, silové zásuvky, USB nabíjecí zásuvky, multimediální zásuvky, ovládače žaluzií a další, jejich výhodou je jejich jednoduchost a výhodná cena. Milujete hranatý design? Pak je tato řada určena právě pro vás.

Toužíte si svůj domov či jiný interiér zařídit přesně podle svých představ, ale zároveň požadujete moderní řešení, které u vypínačů a zásuvek nabídne něco více než pouhý nudný stereotyp? Odpovědí na náročné požadavky je řada Asfora od Schneider Electric, která nabízí spínače, stmívače, silové zásuvky, USB nabíjecí zásuvky, multimediální zásuvky, ovládače žaluzií a další produkty pro každodenní použití. „K dispozici jsou čtyři barevné varianty – bílá, krémová, metalické provedení aluminia a trendy antracit. Právě poptávka po černém odstínu v posledních letech roste. Největší zájem je sice stále o bílou klasiku, čím dál více lidí chce ale interiér ozvláštnit tmavě antracitovou,“ uvádí Robert Šimčík, produktový manažer ze Scheider Electric.

 

Bez nabíječky to nejde

V málokteré domácnosti dnes chybí mobilní telefon, takže občas rodině nestačí nabíjecí kapacity. Asfora přináší zajímavou vychytávku, USB A+C rychlonabíječku s výkonem až 45 W pro nabíjení nejmodernějších mobilních zařízení. Rychle a spolehlivě tak nabijete svůj mobilní telefon či tablet.
 

Snadná instalace a použití v interiéru i exteriéru

V bílé a krémové barvě je dodávána jako kompletní přístroj včetně krycího rámečku. V metalických barvách je nabízena samostatně a krycí rámečky se objednávají zvlášť. Samozřejmostí je bezpečnost a použití kvalitních materiálů – každý produkt z řady Asfora obsahuje kovový montážní rámeček a UV odolné plasty. Raritou je až šestinásobný rámeček, do kterého můžete nakombinovat různé přístroje vedle sebe – jedná se o velmi praktické použití v době, kdy zásuvek není nikdy dost.

Máte strach, že bude složité Asforu instalovat? Obavy nejsou na místě, manipulace i výměna jsou velice snadné. Je možné ji namontovat do obyčejné elektroinstalační krabice, které jsou běžně dostupné na českém trhu. Obsahuje spínače a tlačítka v bezšroubovém provedení svorek. Navíc Asfora disponuje možností montáže na povrch - díky chytrému řešení několikanásobných povrchových montážních krabic, které se do sebe nacvaknou, jde umístit na povrch až šest přístrojů ve zmíněném šestirámečku. Celou nabídku zájemci najdou na specializovaném portále www.vypinac.cz.
 
 
Nalákal vás krásný hranatý design, ale potřebovali byste řešit spíše venkovní použití než instalaci v interiéru? Nemusíte být smutní. „Asfora má provedení přístrojů i ve vyšším krytí IP44 pro umístění do náročnějšího prostředí, jako jsou venkovní prostory, sklepy a vlhké místnosti. Stylový tak může být i váš balkon, terasa či vinotéka,“ říká Šimčík. 


Za málo peněz hodně muziky

Myslíte si, že za designové doplňky musíte zaplatit vysokou cenu, takže na detailech raději šetříte? Pak se podívejte, jaké možnosti vám nabízí právě Asfora. Jedná se o cenově velmi výhodnou řadu, která má ve své cenové hladině bezkonkurenční provedení a kvalitu.
26.06.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444