Akumulátorová pila Makita DUC353 - silný výkon, rychlý řetěz, pohodlná a bezpečná obsluha

Akumulátorová pila může být výkonným, odolným a spolehlivým pomocníkem při prořezávání stromů v zahradě, v práci se dřevem kolem domu, ale i při kácení menších stromů a přípravě palivového dříví. Jako u většiny výrobků, také při výběru zahradní techniky se vyplatí držet se osvědčených značek a specializovaných výrobců, k nimž bezesporu patří Makita.

Silný výkon a komfortní užívání

K obecným výhodám akumulátorových pil patří levná a snadná údržba a podobně jako je tomu u elektrických pil tišší provoz, ovšem ve srovnání s elektrickými pilami bez nutnosti manipulace s přívodovým kabelem, což přináší vyšší komfort a širší možnost použití. Výkonnost akumulátorových pil se přitom specializovaným výrobcům daří stále zvyšovat. Bezuhlíkový motor akumulátorové řetězové pily DUC353, který je napojen přímo na řetězku a poháněn akumulátorem 2 x 18 V, nabízí výkon srovnatelný s benzínovou pilou 32 ccm. Důležitým parametrem je pak rychlost řetězu, která u tohoto modelu dosahuje 0 - 20 m/s, přičemž ji lze pomocí elektronického vypínače regulovat. Pila umožňuje několikahodinovou práci, aniž byste museli znova nabíjet. Pokud ale nastává chvíle práci přerušit, včas vás na to upozorní indikátor vybití. Automatické mazání řetězu a beznástrojové napínání řetězu práci s touto akumulátorovou pilou o váze 4,7 kg velmi usnadňuje a k pohodlí přispívá i regulace rychlosti řetězu pomocí elektronického vypínače.

Bezpečnost

Každý, kdo alespoň občas motorovou pilu používá, ví, jak významnou roli hrají ergonomické a bezpečnostní vlastnosti. Ergonomicky tvarovaná pogumovaná rukojeť akumulátorové řetězové pily Makita DUC353 zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci se snadným vyvážením pily. Před nebezpečím úrazu chrání uživatele bezpečnostní vypínač s funkcí automatického vypnutí při nečinnosti a řetězová a motorová brzda.

Osvědčený výrobce

Společnost Makita vznikla už v roce 1915 v Japonsku. Z původního výrobce elektromotorů a generátorů se postupně stala vysoce oceňovaná značka světového jména. V posledním půlstoletí se tato nadnárodní společnost zaměřuje zejména na elektrické a akumulátorové pracovní nářadí, které se vyrábí v devíti závodech na třech kontinentech a prodává po celém světě. Makita Česká republika byla založena v roce 1995; prostřednictvím husté sítě specializovaných obchodníků nabízí celý sortiment ručního nářadí a svým zákazníkům zajišťuje kompletní a prvotřídní servis.
16.05.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444