Aktivní zvíře - soutěžte o kloubní výživu a dentální tyčinky

Chcete přilepšit svému čtyřnohému chlupáčovi a nabídnout mu pamlsek, který zároveň pomáhá? Soutěžte s Aktivním zvířetem a vyhrajte kloubní výživu Geloren dog nebo dentální tyčinky Kelparen.

Aktivní zvíře pochází z východních Čech a přináší veterinární přípravky pro psy, kočky i koně. Všechny přípravky z této řady jsou postavené na kyselině hyaluronové – zázračné molekule, která se v těle běžně vyskytuje. Díky svým speciálním vlastnostem plní v organismu rozličné funkce – vyplňuje prostor mezi buňkami, v oku je jednou z hlavních složek sklivce, velmi důležitou roli má i v pokožce a v neposlední řadě, je to jedna z hlavních složek kloubní tekutiny. V medicíně ji lékaři píchají přímo do kloubu pro zmírnění projevů osteoartrózy.

Kloubní výživa Geloren dog

Želatinové kostičky Geloren dog jsou ovoněné uzenou šunkou, kterou psi milují. Navíc jsou nabité aktivními látkami ušitými psům přímo na tělo, takže výborně pečují o klouby, vazy i šlachy psů, případně koček. 

Dentální tyčinky Kelparen

Tyčinky Kelparen s kyselinou hyaluronovou a mořskou řasou Kelpou pečují o zuby a dásně. Zabraňují usazování zubního plaku a kamene, tím potlačují zápach z tlamičky. Žvýkáním tyčinek si psi navíc zuby mechanicky čistí.

bydlinekSoutěž o kloubní výživu a dentální tyčinky
Pokud chcete přilepšit svým čtyřnohým parťákům, odpovězte na jednoduchou otázku, a soutěžte s námi o produkty z řady Aktivní zvíře. Nápovědu pro správnou odpověď můžete najít přímo na stránkách Aktivní zvíře.

Seznam výher:
1. místo: Geloren dog + tričko AZ
2. místo: Geloren dog + látková taška AZ
3. místo: Kelparen + tričko AZ
4.– 6. místo: tričko AZ
7. – 10. místo: látková taška AZ

Soutěž probíhala do 7. května 2019. Výherci: Lucka Truhlářová, Zuzana Sádecká, Lenka Klimešová, Aneta Pekařová, Tomáš Neveselý, Andrea Bajerová, Jarka Vítková, Magda Řezáčová, V. Paulasová, Olga Tomečková

08.04.2019
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444