Aby vás mytí oken bavilo

Okna nám do domu i bytu pouští světlo, a proto se je snažíme udržovat čistá. Bohužel mytí oken patří k činnostem, které nás moc nebaví a děláme je spíše proto, že musíme. S chytrým pomocníkem se ale mytí oken stane zábavou.

Ruční práce unaví


Ať už okna myjeme v době adventu, nebo kdykoli jindy přes rok, znamená to spoustu hadrů, popř. starých novin, stěrky, speciální přípravky a zdlouhavé a namáhavé ruční mytí a leštění. Najdeme mnoho jiných aktivit, které budeme dělat raději, než mýt okna, ale jednou za čas to udělat musíme. Vhodný přípravek pomůže okna zbavit nečistot a urychlí fázi mytí, stírání a leštění se ale nevyhneme. Chytrý pomocník tohle všechno zvládne v jednom kroku a mytí oken zabere jen pár minut.

Rychle a načisto


Na okna, zrcadla nebo obklady už nemusíme složitě otírat stěrku, hledat čisté hadříky, měnit vodu a leštit neviditelné šmouhy.  Akumulátorový čistič oken Orava je inovativní způsob, jak mít čistá okna téměř bez námahy.  Odsává nečistoty a špinavou vodu přímo z plochy okna a zároveň je stírá, takže jsou okamžitě čistá a suchá. Ovládání je jednoduché, plochu, kterou chcete umýt, přetřete houbou nebo hadříkem s čistícím prostředkem a poté už s čističem oken v jedné ruce danou plochu umyjete. Baterie vydrží až 30 minut a dobije se opět během tří hodin. Stihnete tak umýt okna v bytě za pár chvil jen jednoduchým stíráním plochy čističem, který se o vše ostatní postará sám. Pro použití ve výškách nemusíte lézt po židlích a schůdkách, jednoduše si pomocí prodlužovací soupravy pomůžete a můžete zůstat stát bezpečně na zemi.

S akumulátorovým čističem oken už bude jejich umývání hračka. Většinu práce za vás udělá chytrý pomocník a tak šetří nejen vaši energii, ale i čas. Ten pak můžete místo úklidu věnovat svým blízkým nebo třeba dobré knize.
14.01.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444