Aby teplo neunikalo

Střecha slouží jako ochranný klobouk pro dům. Schová nás před deštěm, sněhem a udrží v domě teplo. Jak zajistit, aby teplo neunikalo? Řešením je efektivní zateplení. Dnes představujeme foukanou izolaci na magmarelaxové bázi.

Zateplení půdy systémem MAGMARELAX® krok za krokem

  • Zateplení půdy může pro vás představovat snadné a efektivní řešení za pár korun. Na základě dotazu, ať formou emailu nebo telefonátu, vás kontaktuje obchodně technický poradce a domluví si prohlídku objektu. 
  • Při prohlídce spolu prohlédnete nejen půdní prostor, ale i celý dům. Proberete všechny možné varianty zateplení a hlavně půdy. Systém MAGMARELAX je hodně flexibilní. Jeho aplikace, jak již bylo zmíněnom, je vhodná do dutin stropu, na volnou plochu, do dutých stěn, vazníkové střechy. Pro všechny typy střech – ploché neboli pultové, šikmé i atyp typu Okál. Pokud zákazník nemá dutinu k izolaci, je možné mu nabídnout stropní systém MAGMARELAX. 


  • Firma připraví celou novou konstrukci podlahy (konstrukce z desek OSB je zhotovovaná v dílnách firmy za 1-2 dny) a na místě ji během hodiny smontuje. Technik vám vše předem vysvětlí a zajistí vše potřebné. Rozhodně využijte této návštěvy a ptejte se. Technik na místě vypočítá nutné náklady a předá vám komplexní kalkulaci. Náklady se pohybují v řádu desítek tisíc korun podle zateplené plochy. Návratnost této investice zpravidla nepřesáhne 5 let. 
  • Od objednávky můžete počítat, že k samotné realizaci dojde do 14 dnů. 
  • Samotná realizace nezabere víc jak pár hodin. Není nutné stavební povolení, vše probíhá za běžného chodu domácnosti a ani paní domu se nemusí bát, že bude muset po realizátorech uklízet. 
  • Aplikace probíhá jednoduše. Natáhne se hadice z vozu před domem a systém MAGMARELAX se nafouká přímo do dutin nebo na podlahu půdu.
 

Izolace pro všechny typy střech

Tepelná izolace složitých nepřístupných střech je často tvrdým odborným oříškem. Je třeba minimálně zasahovat do konstrukce a zároveň zajistit dostatečnou vrstvu izolace i v nepřístupných místech. Mezi konstrukce lehčí patří vazníkové střechy. Zde není možné účinně rozprostřít vrstvu například z rohoží kvůli špatnému přístupu a složitosti dřevěných prvků. Jestliže ale použijeme systém foukané minerální vlny MAGMARELAX®, jsme schopni i takto složitou střechu účinně zateplit během několika hodin práce.

Jestliže máte nepřístupnou plochou střechu s vyšším sklonem, tzv. pultovou střechu, doporučujeme vytvořit do ní vstupní otvor. Jedná se o osazení vikýře a tím zajištění revizního vstupu do prostoru střechy. Pokud si majitel toto zajistí, jednak se může kdykoli zateplit dům a vyřešit tak své tepelné ztráty, ale navíc může v prostoru provést opravy nebo kontroly a zásahy, se kterými by byl bez možnosti vstupu problém. Třeba uhnízdění ptactva, vos, sršňů a podobně.
 

Náš zákazník náš pán

Před rozhodnutím kvalitního zateplení vašeho domu si vždy vyberte kvalitního dodavatele. Měl by mít ISO na materiál i na realizační postupy, protože pouze takový dodavatel zajistí, že i samotné práce budou pod přísnou kontrolou se zaměřením na kvalitu. Foukanou minerální vlnu MAGMARELAX nabízí z hlediska poměru ceny a kvality nejlepšího výsledku.

Podívejte se na naše videa, fotografie z realizací foukané minerální izolace a přečtěte si reference od zákazníků.

Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.
19.04.2022 | PR
  • IP Polná s.r.o.

    Společnost IP Polná je rodinná firma s více než 27letou tradicí tvořena týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů. Posláním společnosti je šetřit energii a pracovat vždy odborně s použitím těch nejkvalitnějších surovin. Za dobu své působnosti společnost zateplila více než 27 400 rodinných domů, zrevitalizovala přes 1 100 bytových domů a pomohla desítkám měst a obcím. Od roku 2012 se také věnuje developerské činnosti zabývající se novým moderním bydlením v centru Prahy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444