Aby bylo teplo od podlahy

Výhodou podlahového vytápění je především jeho příznivé rozvrstvení tepla, které zajistí komfortní bydlení. Inteligentní podlahové vytápění však dokáže nabídnout ještě více. 

Inteligentní podlahové vytápění jako jediný a hlavní zdroj tepla se značkou teplá podlaha™ 
Elektrické podlahové kabelové vytápění šíří teplo od podlahy. Proto můžeme mít v pokoji o cca 2 až 3 °C nižší teplotu při zachování příjemného komfortu. Tato nižší teplota nám zajistí o cca 15 % nižší provozní náklady v porovnání s jinými topnými systémy. Inteligentní podlahové vytápění je vhodné pro všechny domy, byty, polyfunkční objekty, hotely a další obytné objekty.

Systém je regulován inteligentními termostaty, které zajišťují teplo přesně tehdy, když ho potřebujete. Nastavenou komfortní a úspornou teplotu dle vašeho přání zajišťuje týdenní program.
 
Proč systém podlahového vytápění?

  • Úsporné topení je řízeno přesnou regulací.
  • Bezúdržbový systém - to znamená žádné účty za servis.
  • Příjemný pocit tepla zajišťuje komfortní a útulné bydlení.
  • Systém je vhodný pro každý design, protože je neviditelný.
  • Teplota v jednotlivých místnostech se nastavuje podle přání.

Minimální spotřebu energie zajišťují nejnovější elektronické dotykové termostaty řady Displej™
Elektronické termostaty obsahují prostorový snímač, který udržuje požadovanou teplotu, a podlahový snímač, který hlídá maximální teplotu podlahy dle zdravotní normy. Jsou to také precizní strážci peněženky majitele. Abyste byli maximálně spokojeni, je dobré kontaktovat specialistu, který zpracuje aktuální návrh podlahového vytápění a vhodného termostatu.
Teplá dlažba jako doplňkové vytápění pro renovované nebo nové koupelny
Komfort teplé podlahy si budete užívat především v koupelně. Právě zde je totiž teplo od nohou to nejdůležitější. Jestliže plánujete rekonstrukci nebo stavbu nové koupelny, je pravý čas zvážit instalaci podlahového vytápění. Vedle koupelny jej oceníte také v kuchyni a dalších místnostech. 
 
Výhody:
 
  • Hřejivý komfort -  kráčíte po teplé dlažbě. 
  • Neviditelný komfort - systém je skrytý pod podlahou. 
  • Netřeba utírat dlažbu - po koupání vyschne sama. 
  • Zvýšíte si životní úroveň za minimální investici. 
  • Nízká spotřeba je srovnatelná s lustrem v obývacím pokoji.
  • Snadná instalace podobná skládačce Lego.
Značka teplá podlaha™ je konsorcium světově renomovaných výrobních podniků – specializovaných na inteligentní podlahové topení a ochranné systémy s topnými kabely.
Značka teplá podlaha™ hledá regionální zastoupení ve vaší oblasti

V případě zájmu o spolupráci napište na anos@anosconsulting.com.
02.02.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444