AZzardo: kvalitní svítidla světového designu, za české ceny

AZzardo už 10 let rozsvěcuje domácnosti, ve kterých žijete, bary, kam chodíte s přáteli, a restaurace, kde si vychutnáváte své oblíbené jídlo.

Slovenská značka AZzardo je trendsetterem v oblasti svítídel. Unikátní design, nejmodernější technologie a inovace udělaly z AZzardo lídra na slovenském trhu. Svítidla můžete vidět na vlastní oči ve velkoformátovém showroomu Elusia v Praze, nabídku světel pak sledujte online s možností objednávky přes internet, a to prostřednictvím e-shopu www.azzardo.cz.
Společnost AZzardo je známa i na evropském trhu a neustále svou pozici posiluje. Na základě poptávky po kvalitních a designově zpracovaných svítidlech značka rozšířila nabídku také do Holandska, Anglie, Francie, Rumunska a Ukrajiny. Pro šikorou veřejnost jsou produkty prezentovány nejen v showroomech, ale také na různých výstavách designu. Aktuálně stojí za zmínku úspěšná výstava ve Stockholmu, kde se prezentovala všechna nejnovější technická svítidla značky AZzardo.

Na kvalitě si dává záležet

AZzardo velkou pozornost soustřeďuje především na design a samotnou výrobu. Nejmodernější technologie ve spojení s prémiovými materiály, jako je sklo, měď, mramor nebo chróm, vytvářejí dokonalý soulad. LED technologie pak přinášejí nejen efektní, ale zejména úsporné osvětlení.

Díky funkční flexibilitě svítidel si z nabídky vybere každý. Stropní i nástěnná svítidla, stojací lampy, úsporné LED panely nebo závěsná svítidla dokonale zapadnou do interiéru a svým designem a pokročilou technologie splní očekávání i náročných klientů.

Ruku v ruce s aktuálními trendy v bydlení

V současnosti stále více lidí vyhledává bydlení v loftech. Co charakterizuje loftové bydlení? Vysoké stropy, otevřené prostory a industriální design. Takové speciální byty si žádají i speciální osvětlení. AZzardo nabízí loftová svítidla, která přinášejí do atypických interiérů příjemné světlo a svým designem jedinečnost prostoru podtrhují.

Firma AZzardo také rozšířila nabídku technických svítidel pro potřeby industriálního designu, který vyhledává stále stále více architektů i designérů.

 

Bestseller podle vašeho gusta

Jednou z nejoblíbenějších modelů se stala lampa Luvia, která si popularitu zasloužila díky svému stylu. Ohromí vás jemnou extravagancí chormových prvků. Svítidlo Luvia najdete i ve verzi Luvia XXL, které svou rozmanitostí a objemem dokáže rozzářit i velké interiéry či lofty. 



AZzardo svítidla jsou navrhována pro vaše potřeby, podle světových trendů, funkčí styl je pro firmu samozřejmostí a unikátní styl výsadou. Více svítidel si můžete prohlédnout na www.AZzardo.cz nebo osobně v showroomu Elusia.
07.12.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444