ALPI-DÝHA: materiály pro jedinečný interiér

Prodej dýh: ALPI-DÝHA, spol. s r.o.

Prodej dýh: ALPI-DÝHA, spol. s r.o.

Výběr materiálů bývá při zařizování interiéru zásadní otázkou. Jak pro samotné vlastníky, tak i pro architekty, interiérové návrháře nebo výrobce nábytku na zakázku. Pokud chcete luxusní a jedinečné řešení, které je zároveň ekologické, zkuste navštívit on-line katalog prodejce dýh ALPI-DÝHA, spol. s r.o.

Preferujete útulno, nebo vám více vyhovují velké a minimalisticky zařízené moderní prostory? Dýha funguje skvěle pro všechny účely. V nabídce prodejce dýh ALPI-DÝHA najdete široké množství vzorů, které jsou na skladě nachystány ke zpracování přesně podle vašich představ.

Nespočetné variace dřeva a dezénů


ALPI-DÝHA - logo prodejce dýhSpolečnost nabízí ve výběrové kvalitě klasické, dekorativní nebo i speciální kořenové dýhy. V klasickém dezénu dřeviny si můžete nechat zhotovit nábytek například z javoru, ebenu, makassaru nebo ořechu. Kořenice naproti tomu mají sukovitý dezén a zajímavou strukturu, proto se hodí pro masivnější vizuální prvky. I ty lze zhotovit z javoru, ořechu nebo mahagonu.
Dýha představuje skvělou volbu i při zařizování větších prostor, jako jsou kanceláře nebo hotely. Dýhové obklady se zajímavou strukturou dodají prostoru zcela nový rozměr. Jedná se o výrobek z opravdového dřeva, který je zároveň šetrně zpracováván, což umožňuje získat více materiálu z jednoho kusu dřeviny. Kousek přírody tak můžete mít jen sami pro sebe.

ALPI-DÝHA: prodej dekorativních dýh
Dýha se hodí pro realizaci kuchyně nebo obývací stěny, ale také k výrobě dveří, stolů a dalšího dřevěného nábytku. Společnost ALPI-DÝHA, která dýhy dováží přímo od italského výrobce ale nabízí i dýhy vhodné pro méně typické využití, jako je třeba interiér automobilu nebo výroba hudebních nástrojů. I pro tyto účely může totiž dýha být skvěle využitelným materiálem. Vzhledem k tomu, že se k výrobě dýhy používají rozmanité dřeviny, je každý kousek unikát. I stejné dřevo má pokaždé trochu jiný dezén, což interiéru propůjčí jedinečný vzhled.

Nabídka kvalitních služeb


Kromě dokonalého, ekologického designu a dostupné ceny si ve společnosti ALPI-DÝHA zakládají i na rychlosti dodání zboží. Dýhy jsou navíc skladovány v přísně hlídaných podmínkách, které jsou nastaveny tak, aby odpovídaly požadavkům konkrétního typu dřeviny.

Prodejce dýh: ALPI-DÝHA
19.03.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444