AKU nářadí pro kutila i profesionála

AKU nářadí patří do základní výbavy každého pořádného kutila. Díky moderním technologiím se svým výkonem vyrovná klasickému elektrickému nářadí a jeho uživateli poskytne mnoho výhod navíc.

AKU nářadí zaznamenalo obrovský vývoj. Nová konstrukce motorů zaručuje výrazné prodloužení doby použití akumulátorových strojů, a tak mohou hravě konkurovat tradičním přístrojům na elektřinu, oproti kterým nabízí mnohem vyšší komfort i servis. Svou popularitu si nářadí zasluhuje pro své praktické a především univerzální použití - uživatelé se nemusejí starat o elektrický kabel, shánět prodlužovačku do zásuvky nebo řešit problémy v těžko dostupných místech. Jako nezanedbatelné plus zmiňme také bezpečnost práce, kdy nehrozí přeseknutí elektrického kabelu. Z ekologického a ekonomického hlediska u AKU nářadí nehrozí žádné výfukové plyny nebo manipulace s ekologicky rizikovými látkami, zároveň můžeme počítat pouze s jednorázovou prvotní investicí.

AKU nářadí je zkrátka chytrou volbou - výkon motoru je maximální, manipulace snadná a bez omezení. AKU nářadí se stane skutečným pomocníkem při všech běžných opravách v domácnosti, na chatě nebo zahradě, ale také nenahraditelným parťákem během vašeho profesionálního počínání v dílně. Přizpůsobí se začínajícímu kutilovi i náročnému a zručnému řemeslníkovi. Mezi tradiční a nejžádanější AKU produkty patří vrtačky a šroubováky, brusky, pily, kladiva, vysavače nebo třeba široký sortiment zahradní techniky.

Jeden akumulátor a nabíječka na vše

Specialistou v oboru AKU nářadí je tradiční značka MAKITA, která se věnuje dlouholetému vývoji prvotřídního ručního nářadí a může tak uživatelům poskytnout nejširší nabídku AKU produktů na českém trhu. Hitem mezi kutily i profesionály se stalo nářadí využívající jeden typ baterie. Tato inovace znamená další zvýšení komfortu v užívání.

Od teď budete pro různá nářadí potřebovat pouze jednu baterii, kterou můžete mezi přístroji libovolně přehazovat. Díky tomuto úspornému a inteligentnímu řešení už nemusíte mezi nabíječkami pracně hledat jednu konkrétní. Navíc právě akumulátor s nabíječkou je na přístroji to nejdražší. Díky ucelené nabídce akumulátorových strojů Makita / Dolmar je možné využití stejných akumulátorů u více než 180 strojů.

 

Jaro se blíží, máte sekačku?

Ani se nenadějeme a už budeme muset řešit péči o trávník. V jakém stavu je vaše sekačka? Stále za sebou taháte elektrický kabel? Díky snadné obsluze a vysokému výkonu se akumulátorové sekačky těší stále větší oblibě.

Z nabídky značky Makita můžeme doporučit spolehlivou sekačku Makita DLM380Z, vhodnou pro použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí. Sekačka se svému uživateli i terénu snadno přizpůsobí. Rukojeť je opatřena speciální úpravou pro pohodlnou práci, příjemně vás překvapí také velmi tichým chodem. Sekačka zvládne záběr sekání v šířce 38 cm a umožňuje nastavení výšky sekání v 6 polohách - v rozmezí 20–75 mm. Přístroj se snadno ovládá, objem naplnění koše vám ukazuje indikátor. Sekačka je ideální pro travnaté plochy do 300 m2.


I v tomto případě oceníte výhodu akumulátorového nářadí - stačí koupit jedinou baterii a nabíječku, kterou použijete i u další zahradní techniky. A upřímně, nevyužijete letos na zahradě křovinořez, nůžky na stromy, ofukovač, plotostřih nebo třeba řetězovou pilu?
24.01.2018 | Jana Koenigová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444