AHORN CZ představil novinky pro rok 2008

Společnost AHORN CZ, s.r.o., přední český výrobce lamelových roštů, uspořádala ve svém sídle ve Vlkoši u Kyjova setkání se svými partnery z České republiky a Slovenska.

Téměř čtyři desítky partnerů mělo možnost prohlédnout si moderní výrobní a skladovací prostory společnosti a vyslechnout zajímavé prezentace na téma zásad zdravého spánku, trendů v konstrukcích lůžkových roštů a novinek v sortimentu značky AHORN.

Ing. Pavel Koňarik, ředitel společnosti AHORN CZ, s.r.o. zdůrazňoval především nutnost konstruovat kvalitní lůžko s moderním roštem a matrací individuálně, tedy na míru každému jedinci, což svými zkušenostmi podpořil i čestný host akce, doc. MUDr. Ivan Müller, CSc., který působí na Ortopedické klinice Fakultní nemocnice v Brně.

Hlavními prezentovanými novinkami pro rok 2008 byl lamelový rošt Lineaflex Metalic a Měřící deka® AHORN, zařízení umožňující výběr správného lůžka na základě exaktního měření zatížení lehací plochy, které nyní pracuje s novým softwarem Comfort Index vyvinutým kanadskou společností XSENSOR Technology Corporation.

Comfort Index
je moderní software, s jehož pomocí dokáže Měřící deka® AHORN porovnat několik separátních měření a vyhodnotit optimální kombinaci lamelového roštu a matrace pro každého zákazníka. Sofware s intuitivním ovládáním využívá spektrum 65000 barev pro znázornění tlakového reliéfu a nabízí celou řadu zajímavých funkcí jako např. možnost nastavení rozsahu měření, management zákaznických dat, 3D zobrazení rozložení tlaku, export dat do mnoha formátů vhodných pro tisk. Nastavení systému trvá pouhých 20 sekund.
Mezi funkce spadá i možnost nastavení vlastní škály barev a zakomponování firemního loga na obrazovku.
„Jedná se o nástroj, který umožní poskytovat prodejcům a výrobcům postelí, matrací a roštů vysoce kvalitní služby a sofistikované poradenství zákazníkům,“ shrnul ing. Pavel Koňarik, ředitel společnosti AHORN CZ, s.r.o.
Společnost AHORN CZ, s.r.o. nabízí Měřící deky® formou přímého prodeje, leasingu i krátkodobého pronájmu a zajišťuje řadu služeb a záruční i pozáruční servis v České republice a na Slovensku. Mezi služby patří především transport, proclení, zaškolení personálu, pomoc v případě poruchy či možnost zapůjčení náhradního zařízení.

Lineaflex Metalic představuje vysoce kvalitní motorem polohovatelný lamelový rošt se špičkovým designem. V tomto lamelovém roštu jsou použity dva speciální extra ploché motory, s jejichž pomocí je polohována hlavová a bederní část lůžka na jedné straně a pánevní a nožní část na straně druhé.
Díky velmi malé výšce motorů činí celková výška roštu pouhých 11 cm, což je polovina jiných s pomocí motoru polohovatelných roštů. Rošt Lineaflex Metalic je tak možné použít pro všechny typy postelí včetně lůžek s úložným prostorem, neboť ploché motory umožňují plně využít celý úložný prostor. Vítanou technickou vymožeností roštu Lineaflex Metalic je i kontaktní pojistka, která v případě kontaktu sklápěného roštu s překážkou vypne motor a zahájí pohyb roštu opačným směrem. Díky tomu uchrání před skřípnutím například dětské ruce.

Na oficiální část programu navázala kulturní a společenská část setkání.
30.04.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444