5 tipů na velikonoční světelné dekorace

Blíží se Velikonoce, svátky jara a většina z nás si bude chtít vyzdobit domov. Nemusíte nutně nakupovat celou novou výzdobu, stačí ji ozvláštnit světelnými dekoracemi a váš domov rázem získá slavnostní atmosféru. Nechte se inspirovat pěti tipy na netradiční velikonoční dekorace.

1. LED svíčky pro vaši bezpečnost

Elektrické LED svíčky jsou současným hitem po celém světě. Vyrábějí se z vosku, a tak je na pohled i na dotek nerozeznáte od klasických svíček. Největší výhodou je bezpečnost. Můžete je postavit kamkoliv, třeba do knihovny nebo do dětského pokoje. Svíčky se také dají ovládat dálkovým ovladačem. Stačí jeden a můžete s ním “sfouknout” nebo “zapálit” všechny svíčky v domě. Přes ovladač je také možné nastavit intenzitu svícení nebo časovač. 
 
Prohlédněte si nabídku Velikonočních LED svíček DECOLED a určitě budete nadšeni!   
 

2. Jarní věnec s LED světýlky  

Stejně jako o Vánocích i o Velikonocích zdobíme domovy věncem. Pro jaro je symbolický věnec z větviček a listí. DECOLED pro vás vyrobil dokonalý jarní věnec, který vydrží roky. K věnci doporučujeme dokoupit LED světélka v kovových listech. Věnec světelným řetízkem jednoduše omotáte a malý modul s baterií uschováte na zadní stranu. A voilá, máme originální dekoraci na dveře nebo na zeď. 
 
Prohlédněte si nabídku Velikonočních dekorací na zeď od DECOLED. 
 

3. DIY TIP: Konev s tekoucím světlem 

Máte doma, na chalupě nebo u babičky starou konev? Nevyhazujte ji, můžete z ní vyrobit krásnou jarní dekoraci. My jsme konev postavili na schody a pod ní rozestavěli květináče s jarními květinami. Vyberte si z nabídky DECOLED světelný LED řetěz a prostrčte jej hrdlem konve. Modul s baterií uschováte v konvi a řetěz rozprostřete po květinách. Velmi rychle tak vytvoříme nádhernou jarní dekoraci.
 
Inspiraci najdete v sekci Velikonoční párty DECOLED.  
 

4. Velikonoční věnec s vajíčky, světýlky a LED svíčkou  

Pokud jste manuálně zruční, můžete si zkusit vyrobit vlastní světelný věnec s vajíčky. Stačí si v papírnictví koupit dekorační vajíčka a polystyrenový věnec. Vajíčka nalepíte na korpus věnce. Kreativitě se meze nekladou. Věnec následně omotáte světelným LED řetízkem DECOLED. Modul s baterií umístíte do středu věnce a na něj umístíte LED svíčku DECOLED. Vznikne tak originální veselá dekorace, která rozveselí každý jarní stůl. 
 
Inspirujte se v sekci Velikonoční dekorace na stůl od DECOLED. 
 

5. Velikonoční beránek ve světelné podestýlce  

Beránek je jedním ze symbolů Velikonoc. Udělejte z něj naprosto výjimečnou dekoraci stolu. Stačí k tomu světelný LED řetízek DECOLED, kterým beránka omotáte a stane se středem pozornosti. K dotvoření atmosféry můžete na stůl postavit také vysoké LED svíčky DECOLED a váš sváteční stůl se rozsvítí neobyčejnou atmosférou. 
 
Prohlédněte si nabídku Velikonočních světýlek DECOLED. 

Další inspirativní tipy na velikonoční dekorace najdete ve videu:


04.04.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444