3 tipy na okouzlující vánoční dárky

Vánoce jsou za dveřmi a vy stále přemýšlíte, co koupit svým nejbližším? Z nakoupených knih byste už mohli postavit pevnost a oblečení prostě nikdy neodhadnete správně?

Možná by to chtělo poohlédnout se po něčem praktickém do domácnosti. A že jsou praktické dárky nuda? Omyl, sepsali jsme tři tipy na vánoční dárky, které jsou užitečné, krásné a vnesou do každé domácnosti potřebné světlo.

Elegantní dřevěný lustr

Originální designový kousek, to je lustr LUCIDE ETTA Pendant se stylovým dřevěným stínítkem, který na každém stropě rozehraje úchvatnou hru stínů. Ideální společník do obývacího pokoje i nad jídelní stůl.

Lampa nebo kaktus?

Hvězdná lampa ve tvaru kaktusu v květináči potěší nejen děti, ale také dospělé, kteří si potrpí na trochu té barevné extravagance. Stolní lampa LUCIDE CACTUS se neztratí na nočním stolku ani na okenní římse mezi ostatními sukulenty. Vybírat můžete hned z několika barev.

Moderní stropní svítidlo s opálem

Nástěnné svítidlo LUCIDE BETRANO v kombinaci s oblíbeným opálem představuje luxus, který si můžete dovolit. Svítidlo vyniká svým jednoduchým designem, který na sebe i přes svůj minimalismus dokáže upoutat pozornost každé návštěvy, která k vám zavítá.

Další inspirace na originální vánoční dárky najdete na e-shopu odborníků na svítidla.
04.12.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444