11 nejzajímavějších patrových postelí do malého dětského pokoje

Je rozměr pokoje vašich dětí menší, ale přesto byste pro ně chtěli vytvořit zajímavý a designový pokojíček? Máme pro vás tip na 11 nejzajímavějších patrových postelí pro děti, které jsou nejen originální, ale navíc ušetří spoustu místa. Během chvilky promění běžný dětský pokoj ve stylovou místnost.

Domeček, ve kterém lze zažít nespočet dobrodružství

Které dítě by nechtělo mít svůj vlastní domeček? Úkryt, kde se může schovat před celým světem a představovat si, že je třeba v chatce na ostrově uprostřed oceánu? Nebo že nahoře schovává poklad před lupiči?


Patrová postel Cabane Sapin z mdf desek je pro tyto hry jako stvořená. Jen tak někdo nebude mít originálnější pokojíček než vaše děti.

 

Postel se šatnou pro každou parádnici

Co je pro malou slečnu důležité? Aby měla v pokoji krásný nábytek a především, aby měla dost prostoru na své oblečení.


Tato patrová postel na první pohled zaujme díky částem v trendovém fuchsiovém odstínu. Pod patrovou postelí je uschována šatní skříň, která je ale spíše šatnou. Je totiž natolik prostorná, že slečna může vstoupit dovnitř a mít tak svou šatnu, i když je pokoj menších rozměrů.
 

Kousek Londýna v dětském pokoji

Stačí pár změn v dětském pokoji a v mžiku se vaše děti přenesou přímo do centra Londýna. Velkou zásluhu na tom bude mít patrová postel ve stylu tradičního červeného autobusu, který je typický pro Londýn.


Stačí ještě pár doplňků, třeba skříň ve stylu červené telefonní budky a skoro ani nepoznáte, jestli jste doma nebo v Anglii. To se pak bude angličtina učit jedna báseň.

Postel pro ty, kteří si potrpí na styl

Pokud si potrpíte na stylový nábytek, určitě vás nadchne patrová postel pro dvě děti s tyrkysovými detaily. Jedná se o moderní nadčasový kousek, který díky barevným částem zůstává svěží a zajímavý. Zapadne do pokojíčku určeném pro děti menší i ty odrostlé.


Díky designu i kvalitnímu zpracování se jedná o postel, která vydrží dlouho, a navíc jen tak neomrzí.

Místo na spaní pro milovníky vláčků i malé strojvůdce

Je to vláček, stůl nebo postel? Jde to mít i všechno dohromady. Jeden kousek nabídne místo na spaní pro dvě děti i prostor na tvoření či domácí úkoly. A věřte, že zároveň se stane součástí každé hry. 


Máte doma malé strojvedoucí? V tom případě vláček bude jasná volba.

Multifunkční postel zastoupí několik kusů nábytku

Dvě postele, šatní skříň, dva hluboké šuplíky i police pro odložení nezbytností, to vše lze mít v jednom kusu nábytku. Jedinečný propracovaný design je jen třešničkou na dortu.

Máte doma dvě slečny? Tak to si zamilují patrovou postel s růžovými detaily, kluci zase modrou variantu. A nebojte, existují i varianty, které ocení zároveň holčička i chlapec.
 

Věžička, jednorožci a skluzavka – tuhle postel potřebuje každý snílek

Má vaše dítě velkou fantazii? Tak ji ještě podpořte! V patrové posteli s jednorožci a princeznou se může stát čímkoliv! A komu by se nechtělo vstávat, když by se z postele dostával po klouzačce?


Kdepak, tato postel není jen místo pro spaní, ale především i pro zábavu!
 

Postel pro tři děti, která vypadá opravdu dobře

Sehnat hezkou postel pro tři děti je sice těžké, ale ne nemožné. Důkazem je tato patrová postel, kde třetí místo je výsuvné. Stačí do spodního šuplíku vložit matraci a máte plnohodnotné místo na spaní.


Postel ocení i dvě děti, třetí místo může sloužit k ukládání věcí nebo je využijete, až budou u vašich dětí přespávat kamarádi. Představte si, kolik místa takto ušetříte, oproti třem samostatným postelím.

 

Barevný autobus je zároveň i místem na spaní

Chcete, aby se stal pokojíček nejen místností na spaní ale zároveň i nejoblíbenějším místem vašich dětí? Zapomeňte na nudné postele, dva rošťáci ocení mnohem více barevný autobus.

Postel, která se promění na psací stůl

Pokud máte v pokojíku dvě děti a pokoj má menší rozměry, tak vás může trápit otázka, jak se tam mají vejít postele, psací stůl a další nábytek, aby se tam přesto dalo hnout.


Řešením je tato patrová postel, která vytvoří stůl pro psaní úkolů nebo tvoření jednoduchým zasunutím lůžka. A díky délce stolu u něj mohou být obě děti najednou.

 

Z boku postele vyrůstá stromová knihovnička

Jak ozvláštnit klasickou patrovou postel pro dvě děti? Co třeba netradiční knihovnou ve tvaru stromu, která se stane součástí postele?


Pohádky na dobrou noc i oblíbené knížky budou pěkně na očích a děti tak hned budou mít větší chuť ke čtení.
10.01.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444