10 důvodů pro chytré bydlení

Cílem konceptu chytrého bydlení je domácnost, která slouží podle vašich přání a poskytuje vysoký komfort, bezpečí, přehled a úspory. Díky vzájemné spolupráci technologií a praktickým funkcím vás ušetří zbytečných výdajů, ale také rutinních starostí. Připravili jsme pro vás stručného průvodce, ve kterém získáte přehled o možnostech chytrého bydlení a také 10 hlavních výhod, které přináší.

 

10 důvodů pro CHYTRÝ DOMOV

1) Efektivní, nadčasové řešení

Technologie v domě vzájemně komunikují a pracují za vás. Automatizace a praktické funkce zajistí méně starostí a více času na zábavu.

2) Vše pod kontrolou

Lze snadno a rychle ovládat – stiskem tlačítka, dotekem z tabletu, chytrého telefonu, běžným ovladačem ze Smart TV….a to z domova i vzdáleně.

3) Jeden systém, jedna aplikace 

Všechny spotřebiče a zařízení jsou ovládány jedním systémem inteligentní elektroinstalace a z jedné aplikace.

4) Úspory energií, úspory času

Optimálně využívá a reguluje energie na vytápění a klimatizaci, osvětlení a provoz zařízení (úsporné režimy). Dokáže prioritně využívat alternativní zdroje energií.

5) Monitoring spotřeby energií

Měří a zaznamenává spotřebu energií (voda, plyn, elektřina). Pomocí přehledů v aplikaci umožňuje kontrolovat stav, srovnávat a vyhodnocovat jejich spotřebu.

6) Bezpečí, ochrana osob, majetku

Zabezpečí prostory při odchodu a navíc dokonale simuluje přítomnost osob v domě jako prevenci před vloupáním. Propojení s kamerami umožňuje vzdálenou kontrolu domu a pohyb dětí. 

7) Řešení na míru

Je modulární, proto umožňuje sestavit individuální řešení podle přání a možností každého uživatele a pro každý typ nemovitosti.

8) Rozšiřování instalace v čase

Instalaci chytrého domu lze začít s několika vybranými moduly (např. zabezpečení, osvětlení, vytápění) a podle možností v čase doplňovat.

9) Flexibilita ke změnám

Funkce domu lze měnit a přizpůsobit novým potřebám, ať už změnou funkcí tlačítek, nastavením režimů, doplněním nebo změnou prvků, upgradem aplikací.

10) Komfort a pohodlí

V dnešní uspěchané době si každý rád vychutná ničím nerušený odpočinek. Z pohodlí sedačky lze na jeden dotek spustit vícero akcí současně a připravit vše pro dokonalý relax.



Chcete se dozvědět více, prodiskutovat vaše pochybnosti, vyzkoušet si chytré bydlení naživo či navštívit showroom? Kontaktujte nás. Bydlete chytře! Poradíme, jak na to.

Asociace chytrého bydlení
www.achb.cz
04.01.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444