Vrata šitá na míru

Stavebnictví se už dávno neubírá cestou typizovaných produktů bez možnosti nápadů, změn a individuálních řešení. Platí to i pro garážová vrata u rodinných domů. Dnes už není nutné namáhavě shromažďovat informace o typizovaných rozměrech garážových vrat a pracně jim pak přizpůsobovat stavbu. LOMAX přizpůsobí vrata možnostem, které máte k dispozici.

Na speciální lince vyrobí firma LOMAX vrata přesně na zaměřený otvor, a dokonce bez odpadu. Toto řešení zlevňuje výrobek a zároveň přináší možnost maximálně se přizpůsobit přání zákazníka.

 

Firma LOMAX také před časem uvedla na trh světovou novinku – ocelová sekční vrata v imitaci dřeva. Jsou vyrobena nejmodernější technologií – speciální fólie dokonale imitující dřevo je nanesena na ocelový pozinkovaný hladký plech. Další mechanickou úpravou a lisováním vznikne sekce, která je ve všech směrech daleko odolnější než samotné dřevo. Dlouhá životnost, dokonalá nápodoba dřeva a pevnost oceli jsou zárukou kvalitního výrobku. V současné době jsou k dispozici čtyři dezény dřevin. Firma Lomax může upravit vratové sekce i do jakékoli barvy podle vzorníku RAL.

Podle vlastního návrhu
Estetický dojem nevytváří jenom barva, ale také prolisy na jednotlivých sekcích. U

kazetového provedení, které je velice žádané, jsou kazety vždy pravidelně rozloženy při jakékoli šířce. Kromě tohoto provedení nabízí LOMAX ještě lamelové prolisy nebo středový prolis, které je možné kombinovat s jakoukoli barvou. Vzniká tak neobyčejně široká škála variant a možností. Vrata ovšem nemusejí mít kazetové a lamelové prolisy, ale dají se osadit dekorativním motivem z nerezové oceli. Tento výrobek nese název Delta Creative a při jeho aplikaci se opravdu nekladou meze tvořivosti a fantazii. Zákazník má na výběr devět typů moderních nerezových prvků a sám si může určit design i barevné provedení. Stačí, když namaluje svou hrubou představu, a odborníci z firmy LOMAX dořeší detaily. Garážová vrata osazená originálními prvky z ušlechtilé nerezové oceli jsou nezaměnitelná a dodají domu jedinečný vzhled. Povrch nerezových prvků se dá barevně upravit podle vzorníku

RAL, nebo lze ponechat působivý design leštěné oceli.

 

Rozkazy na dálku
Ovládání vrat elektropohonem a možnost obsluhy za pomoci tlačítek nebo dálkového
ovladače je dnes už běžný standard. Pohony, které firma LOMAX používá, jsou velmi
tiché, bezpečné a dají se snadno programovat. Zaručují měkký dojezd a rozjezd vrat a při výpadku proudu lze vrata díky rychlému odblokování ovládat také ručně. Dálkovým ovládáním se zapne neoslňující osvětlení garáže a po třech minutách se automaticky vypne. Při pokusech o násilné vniknutí se elektronicky kontrolovaná pojistka odtažení vrat sama opře plnou silou ve směru „zavřeno“. Každé tlačítko vícekanálového dálkového ovladače může obsluhovat například druhá garážová vrata, vrata do dvora nebo osvětlení u vjezdu.

28.06.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444