Vestavěné skříně online

O výhodách vestavěných skříních není potřeba polemizovat. Úspora místa, moderní vzhled, praktické uspořádání a hlavně flexibilita, s jakou se přizpůsobí danému prostoru a funkci, to vše z nich dělá favority pro ukládání věcí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Otázkou tedy není zda vestavěnou skříň ano, či ne, ale u koho a za kolik. Výrobců vestavěných skříní je celá řada. Ti, kdo jsou zvyklí získávat informace na internetu, než se pustí do řešení, hledají mnohdy obtížně dostatečně konkrétní informace o cenách, materiálech, dekorech a možnostech uspořádání skříní.

Takovým zákazníkům vychází vstříc firma Amonit svým novým 3D kalkulátorem. Díky tomuto jednoduchému programu si snadno můžete naprojektovat skříň a spočítat její cenu v 5ti krocích. Součástí programu je databáze materiálů s odpovídajícími obrázky lamina, výplní i rámů, takže výsledný obrázek odpovídá realitě.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V prvním kroku se v 3D kalkulátoru zadávají rozměry a uspořádání skříně. Navazuje výběr dekoru lamina na police a boky. V dalším kroku následuje výběr dveří a rámů. Na závěr si celou zakázku můžete vytisknout včetně nákresu vnitřního uspořádání a pohledu s dveřmi. Součástí sumarizace je i celková cena. Takto vytvořenou skříň si můžete rovnou objednat. Jestliže si nejste jistí, jak bude vypadat finální kombinace materiálů, je lepší navštívit vzorkovou prodejnu, kde jsou vystaveny všechny potřebné materiály. Jestliže nechcete absolvovat cestu na vzorkovou prodejnu, můžete si rovnou z formuláře kalkulátoru objednat zaměření. Technik vezme vzorky materiálů s sebou na zaměření a na místě s vámi doladí konečné uspořádání a volbu materiálů vestavěné skříně.

Spočítat a navrhnou skříň si tak může každý. Jedinou nevýhodou firmy Amonit zůstává její akční rádius, který je omezen na Prahu a okolí.
13.01.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444