V českých kuchyních převládá moderní design

Soutěžte o slevu na nábytek Spectrum

Na trhu již dnes najdeme širokou škálu nejrůznějších typů kuchyňských linek. Velké oblibě se ale poslední dobou těší zejména moderní design. O důvodech, proč se české kuchyně plní moderními až futuristicky působícími sestavami se dovíte více v  následujícím článku. V jeho závěru najdete soutěž, díky níž máte příležitost získat slevu na nákup u firmy Spectrum nábytek.

Sortiment spotřebního zboží byl u nás dříve dlouhou dobu omezený a většina kuchyňských linek sloužila nebo ještě stále slouží až do úplného opotřebení. Když už se pak majitel takovéto zastaralé a opotřebované kuchyně odhodlá k výměně, chce pochopitelně, aby investované peníze byly vidět co nejvýrazněji a dojem z kuchyně byl úplně odlišný. Logicky pak sáhne po moderním designu a ne po nové variaci na kuchyň, kterou měl doma doposud.

Při koupi kuchyně moderního vzhledu také kupující předpokládá, že taková linka bude déle působit svěžím a nezastaralým dojmem. Navíc k modernímu designu se lépe hodí většina elektrických spotřebičů, kterých je každá dnešní kuchyň plná. U rustikálních kuchyní pak často nastává složitý úkol, jak vestavit spotřebiče, aby působily jako součást celku nebo byly na první pohled skryté, například za dvířky.

Snadno pozorovatelným trendem je vzrůstající barevnost velkých ploch v domácnostech. Výrazné barvy tak získávají nejenom stěny místností, ale i kuchyňské linky. A právě moderně tvarované kuchyně s čistými liniemi jsou jediné, které bývají v nabídce i v nápadných barvách. Ostatně zářivé barvy ani nejdou s klasickým designem dohromady. Příkladem vkusného zakomponování netradiční barvy do designu kuchyně může být červená kuchyňská sestava Kari.

Moderní styl bydlení podporují i televizní pořady o bydlení, kde málokdy uvidíte zařizování nového bytu v rustikálním stylu. To vše ovlivňuje současný trend v zařizování kuchyní.

S elegantním moderním designem přišli nejprve dražší výrobci, ale dnes již není problém sehnat kuchyňské linky navržené v podobném stylu i za cenově dostupných podmínek. Širokou nabídku moderních kuchyňských linek naleznete například na Spectrumnabytek.cz.

bydlinekSoutěž o slevu 20 %

Bydlínek tentokrát připravil soutěž ve spolupráci s firmou Spectrum nábytek, která na našem trhu nabízí moderní sektorové kuchyňské linky, ale také další vybavení interiéru - obývací stěny, pohovky, sedací soupravy i kancelářský nábytek. Tři soutěžící, kteří se v odpovědi na soutěžní otázku nejvíce přiblíží pravdě, získají na jinak nezlevněné zboží z nabídky této firmy příjemnou slevu. Nejpřesnější odpověď bude odměněna slevou 20%, další dva soutěžící podle pořadí získají slevy 15% a 10%.

 

Soutěž byla ukončena.

03.11.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444