Veletržní víkend v Letňanech

Ve dnech 28.2 - 2.3. 2008 probíhá v PVA Letňany soubor veletrhů Nový byt a dům, Dřevostavby, AQUASET, Moderní vytápění a Geos, který přináší informace o technologiích a produktech z oblasti staveb, rekonstrukcí, nového bydlení, možností energetických úspor a všeho, co se týká užívání vody v bydlení.

Veletrh AQUASET představuje mj. produkci výrobců bazénů a nabízí také inspirativní přehlídky koupelen ve dvou kategoriích – maloprostorové a multifunkční ve stylu domácích lázní. Zpestřením bude soutěž o nejhezčí umyvadlo veletrhu, které nakonec získá jeden z návštěvníků AQUASETU.

Firma ALUKOV HZ např. na tomto veletrhu prezentuje zastřešení bazénů – model ELEGANT a zastřešení vířivých van SPA SUNHOUSE společně s vířivou vanou od firmy 4seasonsspa. Návštěvníci této expozice mají možnost objednat si zde za zvýhodněné ceny set, tj. zastřešení vířivé vany včetně vířivé vany 4seasonsspa. Nabídku bazénů představuje na Aquasetu také značka Desjoyaux nebo výrobce luxusních masážních a relaxačních bazénů CARETTA TECHNOLOGIES.

 

Cílem veletrhu Moderní vytápění je představit novinky z oboru, seznámit návštěvníky s technologií získávání energie z prostředí, ale také přiblížit nízkoenergetické stavby a pasivní domy. Nejpočetněji zastoupenou sekcí veletrhu Moderní vytápění 2008 tvoří tepelná čerpadla. Nově v této sekci se budou prezentovat např. společnosti REGULUS a Stiebel Eltron, k tradiční vystavovateům patří mj. Tepelná čerpadla IVT, PZP Komplet, Tepelná čerpadla AIT, Master Therm, Termo Komfort aj.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dřevostavby

V posledních letech nelze v České republice přehlédnout sílící trend výstavby rodinných domů na bázi dřeva, a právě veletrh Dřevostavby nabízí možnost informovat o novinkách. Jeho cílem je prezentovat široké laické i odborné veřejnosti rozmanitost využitelnosti dřeva ve stavebním oboru. Laikům může veletrh přinést přehled o technologii dřevostaveb a napomoci při rozhodování o jeho investičním záměru, ať už se jedná o rodinný domek či o rozsáhlejší komerční stavbu. K vystavovatelům veletrhu Dřevostavby patří firmy, které výrazně přispěly k tomu, že se v českém stavebnictví začíná dřevo se svými ekonomicky i ekologicky výhodnými vlastnostmi výrazněji prosazovat. Navštívit můžete např. stánky společností ATRIUM, MS Haus, AWIK House nebo Czech Pan. Firma Rigips ve své expozici představuje řez dřevěnou sendvičovou konstrukcí ve skutečných rozměrech a spolu s partnerskými realizačními firmami poskytuje kompletní informační poradenství.


K atraktivitě celého tohoto prodlouženého víkendu v PVA Letňany přispějí doprovodné akce. Bohatý program nabízí zejména veletrh Dřevostavby s již tradičním Salonem dřevostaveb, pásmem přednášek pro odborníky i laiky a projekcí. V rámci tohoto veletrhu proběhne opět po roce i jednodenní ukázka dřevorubeckých sportů v podání týmu Martina Komárka. Martin Komárek dosáhl historického a životního úspěchu a jako první Evropan dokázal prolomit nadvládu zámořských závodníků a prosadit se na bronzový stupínek na mistrovství světa v dřevorubeckých sportech - STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES. Ukázka dřevorubeckých sportů bude k vidění na venkovních plochách PVA Letňany v sobotu 1.3. 2008.

01.03.2008 | redakce Bydlení.cz
  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444