Pro luxusní spaní zkuste kontinentální postel

Hledáte skutečné pohodlí pro svůj spánek? Jednou z možností, která je v současné době velmi oblíbená ve skandinávských zemích, ale také ve Spojených státech jsou tzv. kontinentální lůžka.

Jedná se o originální řešení vytvořené pro ty, kteří hledají elegantní prvek do své ložnice, ale zároveň maximální pohodlí pro nerušené spaní. Kontinentální postel se skládá ze dvou lůžek, které tvoří její základ, z matrace a svrchní podložky. Tato kombinace, jejímž principem je oddělení základu od matracového systému, umožňuje vašemu tělu zaujmout nejpohodlnější polohu.

Samonosný rám, přizpůsobivý podklad pro matraci, která může být libovolného složení a neexistují pro ni žádná výšková omezení, a k tomu 120 cm vysoké atraktivní designové čelo z kvalitní přírodní dýhy, komfortní top, exkluzivní a nadčasový vzhled, který umožňuje dokonalé doladění celého interiéru. To jsou jen některé z výhod nové kolekce kontinentálních postelí Boxspringbed, se kterými přichází na trh firma Materasso. Kolekce zahrnuje tři typy těchto kontinentálních lůžek - Oslo, Stockholm a Helsinki. Vyrábějí se celkem ve 4 variantách - vedle standardní varianty a varianty s úložným prostorem jsou to ještě varinaty "exklusive" a "exklusive s úložným prostorem".
rem.

Společnost Materasso, která nabízí svým zákazníkům vše pro zdravé spaní, vyrábí i kvalitní postele z masivního bukového dřeva a také tzv. designové postele, které se od kolekce Boxspringbed liší výškou čela. Ta je v tomto případě 100 cm. Vhodné jsou pro použití roštů s rámem. Postel může být za příplatek vyhotovena s malým úložným prostorem.
12.04.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444