Přejete si dodat útulnost vašemu interiéru a ještě navíc chcete, aby se snadno udržoval? Pořiďte si dlažbu v dekoru dřeva

Dlažba v imitaci dřeva zútulní váš domov

Dlažba v imitaci dřeva zútulní váš domov

Přijďte do prodejny M.B.KERAMIKY a vyberte si z velké nabídky dlažeb v dekoru dřeva. Budete si muset sáhnout, abyste poznali, že nejde o přírodní dřevo, ale o keramickou dlažbu. Zútulněte svůj domov dlažbou v imitaci dřeva. Přesvědčte se, že se dřevo hodí do každého interiéru i exteriéru.

Dlažba v imitaci dřeva v menším formátu je vhodná i do malých prostor

Máte malý prostor a toužíte po dostupném materiálu v přírodních barvách? Máte strach, že velké „dřevěné“ desky nevyniknou ve vaší malé předsíni? Nebo kuchyni? U nás vám nabídneme mnoho dlažeb v dekoru dřeva, které jsou menších rozměrů např. 15x90 cm nebo 15,4x60 cm. Tyto krátké formáty jsou ideální i do menších místností. Inspirujte se třemi zrealizovanými malými prostory.Dlažba v dekoru dřeva v menším formátu použitá v koupelně i na chodbě
Dlažby v imitaci dřeva jsou dnes propracované do každého detailu. Díky nové výrobní technologii InkJet je téměř každá dlaždice jiná.  V interiéru působí velice elegantně a úhledně. Barvy jsou výrazné i jakoby vyšisované od sluníčka, rustikální i moderní. Zkrátka dlažba v dekoru dřeva je krásná a praktická.
 

Dlažba v dekoru dřeva se hodí i k barevným koupelnovým obkladům

Chcete krásnou netradiční koupelnu? Kombinujte klasický koupelnový obklad jakéhokoli rozměru s dlažbou v imitaci dřeva. Barevná škála je opravdu veliká a dlažbu lze doladit opravdu ke každému obkladu. Navíc dlažba oproti skutečnému dřevu
  • je odolná,
  • skvěle se udržuje,
  • výborně odolává vlhkému prostředí koupelny.
Dlažba v dekoru dřeva se hodí i do koupelny

 

Pokládky v parketovém stylu dodá interiéru šmrnc

Mnoho dlažeb v obdélníkovém „prknovém“ formátu se vyrábí ve více rozměrech – 30 x 120 cm, 20 x 120 cm, 15 x 120 cm. Kombinujte formáty a vytvořte ještě více různých pokládek. Chcete klasickou parketovou pokládku?  Není problém. M.B.KERAMIKA nabízí dva možné typy pokládky na parkety:
  • Klasická pokládka, kdy se dlažby kladou mírně nad sebe (s překladem).
  • Pokládka pomocí dlaždice v lichoběžníkovém tvaru, která se nazývá pokládka dlažby v dřevěné imitaci. Jedná se o dlaždici se zkosenými kratšími stranami (lichoběžník), v rozměru 20 x 120 cm. 
Podívejte, jak skvěle může tato pokládka vypadat. Dodejte interiéru osobitost a styl.
Dlažba v dekoru dřeva v parketové pokládce
 
Přijďte na prodejny M.B.KERAMIKY a vyberte si z množství barev, struktur a formátů dlažeb v dekoru dřeva. A zdaleka nejsou určeny jen k použití do interiéru. Vyberte si venkovní dlažbu na terasu nebo k bazénu nejen v dekoru dřeva.
Venkovní dlažba na terasu v dekoru dřeva
14.12.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444