Odvezte nepotřebné věci a užívejte si prostoru

Také si občas připadáte doslova zahlceni věcmi? Vaše garáž je zahlcena, přiznejme si, nepotřebným harampádím. Do sklepa se už nic nevejde stejně jako na půdu. Do razantního úklidu se vám nechce, protože už předem víte, že se s některými věcmi jednoduše nedokážete nebo nemůžete rozloučit. Kam je dát, aby nám zůstaly, ale zbytečně neubíraly náš prostor? Řešení nabízejí osobní sklady.

Když těch věcí je tolik...

Problém nedostatku místa nastává zejména v období konce sezony. Kolikrát jste řešili otázku, kam schovat kompletní lyžařskou výbavu pro celou rodinu, kam cyklistická kola a kam člun? Vaše malé z dětské postýlky už vyrostlo, ale možná se bude hodit pro vaše druhé dítě, které za pár let plánujete. 

Do sklepa patří brambory, ne pneumatiky!

Určitě znáte situaci, kdy musíte po přezutí pneumatik na zimu uskladnit ty letní. A protože volné místo zbývá ve sklepě, uložíte je tam. Pak se divíme, že na uskladnění jablek nebo brambor už místo nezbývá. Přitom stačí pneumatiky a další zrovna nepotřebné věci naložit do auta a odvézt je do osobního skladu.

Na co v létě zimník?

Že sezónní oblečení dokáže zabrat spoustu prostoru, ví každá pilná hospodyňka. Ve skříních, šatně ani úložných boxech pod postelí však už není místo. Naskládejte veškeré sezónní oblečení do pytlů a krabic, odvezte je do skladu a vyzvedněte si je zase až v sezóně. Ve skladech je zajištěna konstantní teplota, nemusíte se tedy obávat žádného znehodnocení. A že nevíte, jestli se třeba v létě neochladí, nebo jestli nepojedete v zimě na dovolenou do exotických zemí? Pak si pro své uložené oblečení do skladu kdykoliv zajeďte. Díky osobnímu přístupovému kódu k němu máte přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Z balkonu skladiště? Už ne

Problém místa snad nejvíce lidí řeší v panelových bytech. V chodbě jste sice vystavili šatní skříně až ke stropu, pod postele důmyslně umístili boxy, s úložným prostorem v kuchyni se poradili s odborníkem, ale přesto nemáte kam dávat běžné věci. A co je výsledkem? Věci začínáme pomalu skládat na balkon. A tak se z místa relaxace postupně stává skladiště, kam už radši ani nechodíme.

Nenechte si vzít místo, kde můžete pozorovat západy slunce, ráno snídat a v podvečer číst oblíbenou knihu. Odvezte věci z balkonu do osobního skladu a přiveďte balkon opět k životu. Sklady jsou přísně zapezpečené a vy k nim máte neomezený přístup.

Stěhujete se? Rekonstruujete domov? Hledáte další úložný prostor? Vyzkoušejte osobní sklady Less Mess Storage.
07.09.2015 | Jana Vaňková
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444