Nábytek Jamall - abyste byli doma spokojeni

Široká nabídka různých stylů, provedení a cenových úrovní nábytku od vybraných dodavatelů - to vše můžete najít v prodejnách nábytku Jamall po celé České republice. Zákazníkům se dostane odpovídající kvality, širokých služeb a profesionálních znalostí prodejců. Díky výhradnímu zastoupení světových nábytkářských firem pro ČR je nabídka nábytku Jamall rozšiřována o ty nejzajímavější designové produkty.  

Společnost Jamall – cz a.s. se věnuje prodeji nábytku již 20 let. Ve více než 25 značkových prodejnách jsou představovány expozice s rozličným sortiment, jehož výběru je věnována náležitá pozornost. V poslední době stoupá zájem o sedací nábytek, proto obchodní oddělení soustavně sleduje novinky z této oblasti a nabídku sedacích souprav neustále rozšiřuje a zařazuje nové modely značkových výrobců prvotřídní kvality a zajímavého designu.

U značkových sedacích souprav, které se u zákazníků setkaly s kladným ohlasem, je předpoklad vysoké kvality zpracování, bezvadná konstrukce a technologie. Používají se kvalitní materiály jako je kůže nebo moderní textilie vyrobené nanotechnologií.

Kvalitní materiály, které se neustále zdokonalují

Textil se k výrobě čalounů, bytového textilu, tapet i oděvů používal od pradávna. Zdokonalování výroby textilu dospělo až k výrobě nanovláken, která jsou pro své vynikající vlastnosti ušlechtilým a velmi vhodným materiálem na potahy sedacích souprav. Tyto moderní textilie jsou cenově náročnější, ale jejich používání zajistí dlouhodobou tvarovou i barevnou stálost, nenáročnou údržbu a na dotek příjemný, sametově hladký povrch.

Zajímavá a široká nabídka je u sedacích souprav do menších bytů, kdy sedací soupravy jsou pro zákazníky připraveny skladem ihned k odběru.

Náplně pro komfort a pohodlí

Dalším rozhodujícím činitelem z hlediska kvality a pohodlí jsou náplně. O výběru náplní u sedacích souprav rozhoduje společnost Jamall a výrobci se těmito požadavky řídí. Vždy je dbáno na použití kvalitních PUR, HR pěn a pružin odpovídající kvality. Na výběru těchto materiálů je dále závislý účel, ke kterému bude sedací souprava sloužit. Pokud se jedná o pohovku doporučenou pro každodenní spaní, jsou upřednostňovány pružinové matrace s HR pěnami, aby bylo zaručeno co největší pohodlí a zároveň životnost při náročném používání. Pohodlí není jen o kvalitních náplních, ale také o tvaru sedací soupravy, sklonu opěrek a použitých mechanizmech. Konečný výběr sedací soupravy a její rozměr je už na individuálních přáních každého zákazníka. Systémové sedací soupravy nabízí společnost Jamall ve svých prodejnách již dlouhou dobu a na výběr je hned několik modelů.

Akční nabídky na začátek léta

Společnost Jamall připravuje i zajímavé akční nabídky. V měsíci červnu a červenci je v akci sedací souprava FOX ve čtyřech barevných provedeních, a k tomu je jako dárek koberec o rozměru 160x230 cm ZDARMA. Univerzální sedací souprava FOX  s rozkladem pro spaní a úložným prostorem má rozměr 253x155 cm.

Společnost Jamall-cz a.s. ve svých 25 prodejnách prezentuje širokou nabídku sedacích souprav, kde je možný výběr nepřeberného množství tvarů, rozměrů a barev. Návštěva prodejen s příjemným a vyškoleným personálem je připravena přivítat a obsloužit každého zákazníka.
19.05.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444