Jaro začíná doma

Foto: Incheba

Foto: Incheba

Pragointerier - komplex stavebních a interiérových veletrhů

Nábytek, podlahoviny, bytový textil, svítidla a doplňky, bytové vybavení i hospodárný provoz domácností, přehlídka produktů, nápadů, rad a zajímavostí, 500 vystavovatelů ze 6 zemí, pestrý doprovodný program a 25.000 m2 kryté výstavní plochy - to vše zahrnuje komplex předjarních veletržních projektů Pragointerier, jehož dějištěm bude ve dnech 1. - 4. února 2007 holešovické Výstaviště - Incheba Expo Praha.

Foto: Bydlení.cz

Foto: Incheba

Spojením veletrhu Pragointerier - New Design se specializovanými výstavami Bydlení, Okna-dveře-schody a poprvé i s veletrhem Pragotherm se organizátorům podařilo vytvořit komplex čtyř akcí, který zaplní všechny haly holešovického Výstaviště a vytvoří příležitost získat na jednom místě úplné informace o všech trendech moderního bydlení.


Veletrh se koná v předjarním termínu, který je časem plánování stavebních a rekonstrukčních prací a poslouží k získání detailnějšího přehledu o možnostech bydlení, úpravách interiéru, finančních a hypotečních službách; nabízí i příležitost poradit se o svých záměrech s odborníky.


Své produkty mohou vystavovatelé i letos přihlásit do několika odborných soutěží. Již tradiční je soutěž o Nejlepší expozici, který zvolí odborná porota. Šestým rokem bude také pokračovat odborná soutěž Lůžko v interiéru, která byla před dvěmi lety doplněna o návštěvnickou soutěž Lůžko snů. Ve spolupráci s Design centrem České republiky bude probíhat Salon novinek a designu, ze kterého odborná porota opět vybere jeden exponát, nominovaný na Grand Prix Salonu.

Křižíkův pavilon D bude v průběhu veletrhu sloužit především jako poradenské a prezentační centrum pro návštěvníky. Bude zde možné zdarma získat rady z oblasti financování, ale i doporučení na ověřené firmy, které nabízejí kvalitní služby. S nejvhodnějšími variantami úprav interiérů i exteriérů zahrad poradí odborníci např. z Cechu malířů, podlahářů či obkladačů. Oblíbená je i poradna architekta, který


zájemcům bezplatně pomůže s návrhem jejich interiéru. V Prezentačním centru budou po celou dobu veletrhu probíhat zajímavé přednášky pro návštěvníky a předváděcí akce.


Součástí veletrhu jsou již tradičně oblíbené  Hrnčířské trhy, jichž se zúčastní přední keramici a řemeslníci z celé republiky. Poprvé se zde představí i tvůrci ze zahraničí, z Německa a Slovenska. Najdete je v Křižíkově pavilonu E, kudy je také umožněn druhý vstup na veletrh. 


Pro návštěvníky bude v provozu veletržní linka č. 465 od stanice metra Nádraží Holešovice, která bude bezplatně dopravovat návštěvníky do dolní části Výstaviště k výše zmíněnému vstupu od Křižíkova pavilonu.

31.01.2007 | tz, redakce BYDLENÍ.CZ
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444