Déšt, bláto nebo sníh? Díky zázračné rohožce vždy čistý domov

I když stále v České republice platí zvyk zout si na návštěvě boty u dveří, občas už můžeme od hostitele zaslechnout: „Pojďte dál a nezouvejte se.” Jak však zabránit vnášení špíny do bytu? Snadné a efektivní řešení nabízí rohožka Milliken®, které se pro její vysoce absorpční vlastnosti právem říká "zázračná".

Nejen hostům, ale občas i nám, domácím se nechce zouvat. Zapomněli jsme na věšáku klíče od auta, už máme zpoždění, a tak nesmíme ztrácet čas zouváním bot. Nebo jsme se právě vrátili z nákupu a s plnýma rukama míříme rovnou do kuchyně - a samozřejmě zase obutí! Domů procházíme přes garáž, pro brambory chodíme do sklepa. Pokud bude u všech těchto dveří ležet rohožka, usnadníme si práci při dalším úklidu a především udržíme domov déle čistý.

S funkční bavlněnou rohožkou s mikrovláknem Milliken® se špíny z bot obávat nemusíte

Abyste zamezili vnášení písku, bláta a dalších nečistot do bytu, pořiďte ke dveřím kvalitní rohožku, o kterou si každý boty dostatečně očistí. Rohožku Milliken® FUNCTION DOORMATmůžete položit ke všem dveřím, kde potřebujete zajistit čisticí zónu. Dokonce je vhodná i do aut nebo karavanů. 
 

Proč je rohožka Milliken® z mikrovlákna tak vychvalována?

Má jednoduše zázračné vlastnosti. I přes nízký povrch dokáže zachytit veškeré nečistoty a zabránit jejich dalšímu roznášení do místností. To vše díky vysoce absorpčnímu materiálu, ze kterého je vyrobena.

bydlinek

Výhodná akce pro čtenáře BYDLENI.CZ:

Stačí při nákupu na www.wmprofi.com zadat slevový kód: BYDLENI.CZ. 

V čem je to tajemství?

Funkční Milliken® rohožka je vyrobena ze směsi absorpčních bavlněných a polyesterových mikrovláken gramáže 910 g/m2. Díky tomuto speciálnímu materiálovému složení stačí přes rohožku jednoduše přejít a veškerá nečistota (bláto, prach, špína, voda, …) na rohožce ulpí. Rohožka je ze spodní strany opatřena protiskluzovým povrchem, vyrobeným ze 100% nitrilového latexu, který zabraňuje shrnování rohožky na koberci a podlahách. Díky ní také rohožka nepropustí absorbované nečistoty pod sebe na podlahu nebo koberec a prodlužuje tím životnost povrchů podlah.
Zanedlouho se rozloučíme se suchým letním počasím. Opět obujeme holinky a vytáhneme deštníky, abychom mohli vyjít do podzimních plískanic a později do rozbředlého sněhu. Budeme nuceni častěji vytírat, protože chtě nechtě domů přineseme bláto. I v takových extrémních případech dokáže rohožka Milliken® zázraky.

Jak na údržbu?

Logicky se možná zeptáte, jak o rohožku pečovat? Lze ji po čase používání vyčistit? Rohožku můžete klasicky vytřepat, vysát a dokonce i vyprat. Záleží na stupni znečištění. Extrémně špinavou rohožku složte a vyperte v pračce na maximální teplotu 40 °C. Nikdy nepoužívejte aviváž, která by mohla vlastnosti rohožky znehodnotit. Po vyprání rohožku buď pověste a nechte uschnout, nebo ji dejte usušit do sušičky na běžnou teplotu.

bydlinek

Akce pro čtěnáře BYDLENI.CZ:
Objednejte si na stránkách www.wmprofi.com jakýkoliv produkt a zadejte slevový kód: BYDLENI.CZ. Automaticky získáte slevu.  

Více na www.wmprofi.com.
14.09.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444