Celokovový a velmi šikovný kuchyňský robot má hlavní nádobou o objemu 5,5 l. Bezpečnostní pohyb ramene usnadní manipulaci a automatická regulace dle tuhosti těsta zajistí perfektní zpracování.
Robot ETA Gratus Max umí kromě hnětení a šlehání, také strouhat či mixovat a vše s bohatým příslušenstvím. S robotem vaří také profesionální kuchaři jako třeba Pavel Václavík, šéfkuchař hotelu Lanterna, kterému Gratus Max pomáhá při mletí masa nebo s ním parádně uhněte těsto na domácí mazanec a připraví si svoje vlastní tagliattele nebo lasagne. Pavel si velmi pochvaluje příslušenství, mlýnek na maso a zejména mlýnek na mák, díky kterému oprášil tradiční recept makových buchet jeho babičky.
Robot ETA Gratus Max umí kromě hnětení a šlehání, také strouhat či mixovat a vše s bohatým příslušenstvím. S robotem vaří také profesionální kuchaři jako třeba Pavel Václavík, šéfkuchař hotelu Lanterna, kterému Gratus Max pomáhá při mletí masa nebo s ním parádně uhněte těsto na domácí mazanec a připraví si svoje vlastní tagliattele nebo lasagne. Pavel si velmi pochvaluje příslušenství, mlýnek na maso a zejména mlýnek na mák, díky kterému oprášil tradiční recept makových buchet jeho babičky.
Makové buchty od babičky
Více informací získáta na adrese: www.eta.cz