Byty U Dubu v Modřanech: kvalitní nové bydlení i byty k investici

V pražských Modřanech vyrůstá nový bytový komplex, který zaujme především svou architekturou, chytrými dispozicemi, dobrou dopravní dostupností, umístěním nedaleko přírodní památky Modřanská rokle i občanskou vybaveností.

Projekt Byty U Dubu se staví v lokalitě Praha 4 - Modřany, na rohu ulic Soukalova, Generála Šišky a K Dolům. Pro zájemce jsou připraveny byty ve velikosti od 1+kk až po prostorné byty 4+kk.  
 
Celý bytový komplex Byty U Dubu byl architekty z renomovaného architektonického studia ABM navržen tak, aby budoucím majitelům ušetřil náklady na běžný provoz. Projekt se staví v energetické třídě B.
 
„Architekt Petr Bouřil z kanceláře ABM architekti navrhl projekt jako úsporný především z hlediska provozních nákladů jeho budoucích obyvatel. Bude disponovat průkazem energetické náročnosti B, což je druhý nejvyšší stupeň. Díky tomu majitelé bytů ušetří především za vytápění, ale i na dalších nákladech, což se projeví na výši měsíčních poplatků,” sdělil nám Jiří Thein, developer společnosti Kuchař & Thein.

Chytré byty aneb uprav si svůj byt tak, jak potřebuješ

Specialitou bytového komplexu Byty U Dubu jsou tzv. chytré byty. O co se jedná? Jednotlivec, pár nebo rodina si může svůj byt uspořádat tak, aby mu v dané životní situaci vyhovoval. Díky variabilním dispozicím tak může z 1+kk snadno vytvořit 2+kk nebo 3+kk zvětšit na 4+kk. Skleněné příčky, posuvné dveře, japonské stěny nebo tradiční samostatné vstupy změní styl bytu podle vašich požadavků a přání.
 

Chytré investiční byty

Byty 1(2)+kk jsou velmi žádané také jako investice. „V Praze se v současné době až 25 procent bytů kupuje jako investice. Pro tyto účely jsou právě naše variabilní dispozice ideální. Bytů 1(2)+kk s výměrou kolem 50 metrů čtverečních je v druhé etapě celkem dvanáct,“ zdůrazňuje Jan Kuchař, partner developerské společnosti Kuchař & Thein.

U každého bytu jsou navíc prostorné balkony, lodžie a krásné výhledy na Modřanskou rokli.

Lokalita: Blízko centru a přírodě na dosah

Velkým plusem modřanského projektu je jeho lokalita. Do centra hlavního města Prahy se dostanete tramvají za půlhodinku, a přitom budete bydlet v blízkosti zeleně. Novým obyvatelům jsou k dispozici různá sportovní i kulturní vyžití: povltavská cyklo /inline stezka, sportoviště Freestyle Park či areál Hamr, dětský areál v bývalé vodárně v Bráníku nebo golf v Hodkovičkách.
 
Projekt Byty U Dubu získal ocenění Realitní projekt roku 2014 v Praze 4. V první etapě projektu je již hotová hrubá stavba a rok před dokončením zbývá již jen 10 volných bytů ze 157. 
 
„Prodej bytů druhé etapy jsme spustili 1. září, čímž jsme rošířili nabídku o dalších 35 bytů. Jedná se o komornější část projektu v samostaném čtyřpatrovém domě v klidném vnitrobloku v sousedství rodinných domů. Naleznete zde celou škálu dispozic bytů až do 4+kk o velikosti až 116 m2 s balkony, či terasami ke každému bytu,” dodává Jiří Thein.
Více na: www.byty-u-dubu.cz
08.12.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444