10. ročník konference PASIVNÍ DOMY 2014 startuje už tento pátek

Pokud přemýšlíte o stavbě pasivního domu a hledáte potřebné informace, navštivte Konferenci Pasivní domy 2014, která proběhne již tento pátek 31. října a v sobotu 1. listopadu v Brně. 

Konference nabídne zajímavá témata pro odborníky, investory, ale i běžné zájemce o energeticky úsporné stavění bydlení v pasivním domě. Diskutovat se bude například o možnostech pasivního standardu v rekonstrukcích budov nebo o trendech ve větrání a využívání obnovitelných zdrojů v pasivních domech. Zájemci si také budou moct informovat o vhodné firmě, která může stavbu pasivního domu realizovat.

Bohatý program zahrnuje přednášky a semináře českých i zahraničních odborníků. Program doprovodí také bezplatné poradenství pro ty, kteří o stavbě pasivního domu uvažují, a samozřejmě návštěvníkům budou k dispozici zástupci firem.

Kompletní program si můžete prohlédnout zde: http://konference.pasivnidomy.cz/program/

Konference Pasivní domy 2014 se koná 31. října a 1. listopadu v Brně, v Kongresovém centru. Bližší informace o akci najdete na http://konference.pasivnidomy.cz
29.10.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Centrum pasivního domu

    Centrum pasivního domu je neziskovým sdružením právnických i fyzických osob, které vzniklo za účelem podpory a propagace standardu pasivního domu a za účelem zajištění kvality pasivních domů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444