Koupelnové doplňky s perfektním designem

Jestliže si nevíte rady s vánočními dárky, vsaďte na klasiku. Nikoho neurazíte vkusnými koupelnovými doplňky, které se mohou navíc pyšnit prestižním oceněním v designerské soutěži

Hygienický set Oval, výrobce Bath and KitchenHygienický set Oval, výrobce Bath and Kitchen
Třídílnou soupravu na dřevěném roštu tvoří mýdlenka, dávkovač na tekuté mýdlo a držák na zubní kartáčky. Nebýt pumpičky dávkovače, mohli byste si myslet, že máte před sebou orientální sadu k dochucování pokrmů.

Východní vliv se tu opravdu nezapře.

Cena: 664,-  Kč
Koupelnové doplňky z kolekce Classic ShanghaiKoupelnové doplňky z kolekce Classic Shanghai
Kolekce obsahuje dávkovač na mýdlo a mýdlenku. Závěsný dávkovač na tekuté mýdlo má na nádobě z bílé keramiky čínský znak. Koupelnové studio Perfecto design prozrazuje, že kromě španělského přepisu „dragon" má čínský znak i další význam „štětec". Elegantní bílá mýdlenka s čínským znakem pro duši nebo osobnost patří na rovnou odkládací plochu umyvadla nebo vedle umyvadla na desku. Keramická miska na odkládání mýdla má uvnitř perforovanou vložku ze dřeva v barvě wengue.

Cena dávkovače: 478,- Kč, cena mýdlenky: 180,- Kč

Koupelnové doplňky z kolekce ChocolateKoupelnové doplňky z kolekce Chocolate
Tato kolekce obsahuje dávkovač na mýdlo, pohárek, mýdlenku a WC kartáč s keramickou nádobou. Kolekce Chocolate je vítězem prestižní designérské soutěže Reddot Design Award pro rok 2012! Reddot Design Award má tradici již od roku 1955 a dnes patří k jedné z největších a nejprestižnejších designérských soutěží na světě. Důkazem toho je neuvěřitelných 15 000 účastníku ze 70 zemí světa v letošním ročníku této významné soutěže.
Ceny kolekce Chocolate

Hygienický set Spazio Negro
Hygienický set Spazio Negro
Hygienický set Spazio Negro tvoří dávkovač na tekuté mýdlo a mýdlenka. Oba doplňky jsou spojené, protože mýdlenka rovnou navazuje na nádobu s tekutým mýdlem. Keramický dávkovač má pochromovanou pumpičku a černý dekorativní pruh se schématickou kresbou. Hygienický set je ideální volba pro všechny, kteří si chtějí mýt ruce střídavě tekutým a tuhým mýdlem.

Cena: 210,- Kč

Koupelnové doplňky PrismaKoupelnové doplňky Prisma (v provedení bílá, černá, zelená)
Kolekce Prisma obsahuje dávkovač na mýdlo, pohárek, mýdlenku a WC kartáč s kreamickou nádobou. Je vítězem designérské soutěže Reddot Design Award pro rok 2012! Reddot je synonymem pro mezinárodně uznávanou značku kvality a vynikajícího designu. Tuto cenu každoročně uděluje porota složená z předních zahraničních odborníků.
Ceny kolekce Prisma

Jestliže vás nabídka vánočních tipů zaujala, přehled sortimentu koupelnového vybavení a bližší informace naleznete na e-shopu Perfecto design nebo v showroomu v Jeseniově ulici č. 47, Praha 3. Produkty jsou dostupné do vyprodání zásob.
03.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444