Znáte už digestoře ELICA? Nechte se okouzlit italskou kvalitou

Výběr kuchyňského vybavení dokáže někdy pořádně potrápit. Je však velice důležité dbát na to, aby každý jeden kousek by kvalitní a perfektně vám sloužil dlouhá léta v budoucnosti. Představujeme vám produkty značky ELICA, které vám přesně tohle mohou nabídnout.

Pro milovníky moderních vychytávek


Společnost ELICA patří mezi přední italské lídry a vizionáře ve vývoji designu. Jejich produkty jsou nadčasové s prvky minimalismu, jež chytí za srdce každého milovníka moderního vybavení do domácnosti. Všechno začalo již před mnoha lety v roce 1970, kdy Ermanno Casoli vyrobil svůj první designový odsavač par ELICA. Od té doby společnost svými produkty uspokojila už miliony zákazníků napříč celým světem.

V současnosti odsavače ELICA stále vychází z původního tvarosloví, avšak jsou doplněné o nové moderní prvky, jež drží krok s aktuálním životním stylem. Jedná se o spolehlivé spotřebiče snoubící inovativní přístup společně se stoprocentní spolehlivostí. Nejedná se tím pádem pouze o obyčejné spotřebiče, ale o něco doslova úžasného neboli jak říká samotná ELICA - Visionair.

Vysoká úroveň výkonnosti


Dlouhé roky praxe a zkušeností v daném odvětví zaručují maximální spokojenost pro zákazníky. Digestoř ELICA NICOLA TESLA SWITCH je schopna zajistit naprosté pohodlí během procesu vaření. Vyniká svojí vysokou úrovní výkonnosti, přičemž díky jejímu přímému propojení s varnou deskou sama určí, jak silný odtah par vzniklých během přípravy pokrmů je zapotřebí použít. Obsluhuje se prostřednictvím dotykového ovládání a je energeticky úsporná.

Digestoř ELICA by měla být jasnou volbou pro každého, kdo si potrpí na naprostou spolehlivost jednotlivých přístrojů. Mimo to díky svému luxusnímu vzhledu vytvoří jakousi pomyslnou třešničku na dortu ve vaší nové moderní kuchyni. Uvidíte, že vaření s ní si zamilujete.
08.06.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444