Znáte Cytro? Určitě ano!

I ryze praktická záležitost jako je polička do sprchy může být designově sladěná se stylem koupelny. Objevte designovou řadu Cytro zaměřenou na poličky a mýdlenky do sprchy.

 
Při zařizování koupelny myslete také na praktičnost. Zejména ve sprchových koutech se pak budou hodit poličky, díky kterým budete mít sprchový gel, šampon i mycí houbu po ruce.
Řada Cytro zahrnuje bohatou škálu nejrůznějších drátěných mýdlenek, takže si vybere každý. Nejoblíbenějším tvarem jsou rohové trojúhelníkové poličky. V nabídce Bemetashopu najdete v tomto tvaru hned několik velikostí. Vybrat si můžete klasickou poličku nebo mýdlenku s okrajem, s jednoduchým drátěným dnem nebo i s plným. Všechny jsou praktické na údržbu a na jejich chromovaný povrch je poskytována záruka 6 let.

Poličky jsou krásná věc, ale co v případě, že máte velkoformátový obklad nebo bydlíte v pronajatém bytě a nechcete či nemůžete vrtat? Nevěšte hlavu, máme pro vás závěsnou variantu dvojité poličky, která se snadno zavěsí na stěnu sprchového koutu.

Společnost BEMETA DESIGN s.r.o. je český výrobce a dodavatel kvalitních koupelnových doplňků z nerezi a mosazi. Jejich produkty jsou oblíbené pro vysokou kvalitu materiálů, precizní zpracování a široké portfolio variací. Poradí si také se specifickými požadavky, kdy vám dokáží vyrobit produkt na míru dle vašich představ.
 
15.06.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444