Změnou dodavatele energií se dají ušetřit tisíce korun

Jedna z nejvyšších položek rodinného rozpočtu, která je v mnohých případech vyšší, než by nezbytně musela být, jsou platby za energie. Energiemi totiž mnohdy úplně zbytečně plýtváme. Stačí jen trochu přemýšlet a hned bude účet za elektřinu nebo zemní plyn o něco nižší a vůbec to nemusí znamenat, že si budeme svítit svíčkou, nebo chodit doma v bundě.

Co vše děláte pro finanční úsporu?
Vypínáte DVD, televizi, hi-fi soupravu nebo třeba počítač, když je právě nepoužíváte? Důsledně zhasínáte světla v místnostech, kde nikdo není? Vaříte vždy s pokličkou a zbytečně neotevíráte troubu? Nepoužíváte zbytečně prací programy s vysokými teplotami nebo jste si pořídili pračku s ekologickým programem? Dobře děláte, všechny tyto činnosti vám v součtu pomohou šetřit výdaje za energie. Zkusili jste ale změnit dodavatele energií, abyste ušetřili výrazně?
Co dále můžete udělat 
Po té, co se trh s energiemi liberalizoval, se na trhu objevila celá řada alternativních dodavatelů, kteří dokážou energie výhodně nakupovat, neutrácejí za nadbytečné úředníky, a tak leckdy umí energie nabídnout za opravdu výhodné ceny. Například jeden z největších alternativních dodavatelů, společnost Centropol energy nabízí jak plyn, tak elektřinu až o deset procent levnější než dominantní energetické společnosti. Majitelé rodinných domů tak mohou na elektrické energii ušetřit až kolem pěti tisíc korun. Velký a zavedený alternativní dodavatel, který má jak klienty z řad domácností, tak velkých firem a organizací, může zároveň nabídnout i solidní péči o zákazníky.
S novým dodavatelem navíc ušetříte v lékárnách i na volání
Tím ale zdaleka služby pro klienty nekončí. Službou a zároveň další úsporou je e-shop Centropol odměňuje a věrnostní program Rodina Centropol. V jeho rámci mohou klienti získat výrazné slevy na celou řadu služeb a zboží, mezi něž patří například asistenční služba nebo výhodné nákupy ve vybraných lékárnách.

Nově mohou zákazníci Centropol energy využít také možnosti levného volání s mobilním operátorem Centropol Telecom. Nový mobilní operátor má pro klienty sesterské firmy Centropol energy speciální tarify. S tarifem "C energie" mohou tito zákazníci volat za 1,50 Kč za minutu bez jakýchkoliv závazků i omezení doby volání a navíc získají u tarifů měsíční slevu 150,- Kč.
Centropol Telecom myslí na rodinu
Nový mobilní operátor je samozřejmě určen i pro toho, kdo není klientem Centropol energy. I pro něj může být tento nový hráč na telekomunikačním trhu velmi zajímavý. Snaží se totiž co nejvíce vyjít vstříc rozmanitým potřebám jednotlivých zákazníků. Od toho jsou odvozeny i názvy jeho tarifů, jako například základní tarify s názvy "Trochu", "Více" a "Jak chci". Centropol Telecom neúčtuje žádné aktivační poplatky, ani nenutí zákazníky skládat jistiny. Myslí na rodiny, pro které zavedl speciální tarif "Celá rodina". Nyní můžete tarify pouze „vyzkoušet“, a to za 1,- Kč pro každého na první tři měsíce.
20.11.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444