Zlatá pro Hypoúvěr, stříbrná pro Renovační program

Modrá pyramida v soutěži Zlatá koruna 2005

Nejlepšími finanční produkty se ve třetím ročníku soutěže Zlatá koruna 2005 staly hned dva produkty Modré pyramidy: v kategorii stavební spoření získal  první místo Hypoúvěr a druhé Renovační program. Tato ocenění jsou nejen potvrzením vysoké kvality produktů, ale především dokladem toho, že Modrá pyramida je stavební spořitelnou, která na trhu financování bydlení udává směr.

Hypoúvěr nabízí Modrá pyramida od 1. března letošního roku a byla vůbec první stavební spořitelnou, která uvedla na trh produkt tohoto typu, kombinující ideálně výhody úvěru ze stavebního spoření a hypotéky. Oproti hypotéce je však Hypoúvěr mnohem dostupnější, nároky na příjmy žadatelů jsou nižší, dřívější splacení úvěru je možné bez sankcí a poplatek ze vedení úvěrového účtu je výrazně nižší (pouhých 25 Kč měsíčně). Hypoúvěr tak velice silně konkuruje hypotékám a zájem o něj je obrovský. Průměrná výše Hypoúvěru již nyní přesahuje 625 000 Kč, ale stále častější jsou úvěry v  několikamilionových částkách. Jen v květnu poskytla Modrá pyramida téměř 700  Hypoúvěrů ve výši 450 mil. Kč. Klienti využívají Hypoúvěr především na pořízení bydlení:  koupi nebo stavbu domu či bytu.


Renovační program je určen pro renovaci a investice do bytového fondu, hlavně panelových domů. Modrá pyramida ho nabízí už od roku 1997, ale neustále vyvíjí jeho podmínky tak, aby co nejlépe vyhovovaly současným potřebám. Díky Renovačnímu programu Modré pyramidy byly již rekonstruovány a modernizovány stovky bytových domů po celé České republice. Kvalitní úvěrovou nabídku doplňuje Modrá pyramida kvalitními službami a rychlostí vyřizování úvěrových žádostí.

Soutěž Zlatá koruna, jejíž výsledky byly vyhlášeny ve středu večer,  proběhla pod záštitou guvernéra České národní banky Zdeňka Tůmy a premiéra České republiky Jiřího Paroubka. Do letošního ročníku se přihlásilo celkem 144 finančních produktů, z nichž Finanční akademie vybírala ty nejlepší.
10.06.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444