Zkroťte jarní slunce atraktivní roletkou

Probuďte v sobě s jarem tvůrčího ducha a dopřejte svému interiéru svěží, neokoukaný vzhled. Nemusíte se hned pouštět do nákladné nebo náročné rekonstrukce, stačí si pohrát s textiliemi a barvami. Začněte třeba okny a pořiďte jim atraktivnější zastínění. Pro letošní sezonu doporučujeme „zebří“ pruhy – jsou originální a neuvěřitelně praktické.

Větší porce slunečních paprsků obvykle vrhá na váš interiér zcela jiný pohled a vy můžete mít chuť měnit a tvořit. Pokud se chcete pustit do nenáročné proměny, pohrajte si s dekoracemi a textilem. Vyměňte povlaky na polštářích, kupte nový přehoz nebo vyberte jiný typ zastínění do oken. Tyto zdánlivé maličkosti dokáží zázraky jak mávnutím kouzelného proutku, a přitom vás finančně nezruinují.

Rolety oknům sluší

Rolety zažívají v poslední době svou renesanci. Jsou méně náročné na údržbu než klasické záclony a závěsy, snadno zkrotí sluneční paprsky a zároveň ochrání vaše soukromí před nechtěnými zraky zvenčí. Nabízejí se v různých dekorech a barvách, které bez problémů sladíte se stávajícím zařízením svého domova. Ovládání může být buď manuální s řetízkem, nebo motorické pomocí dálkového ovládání. Jestli chcete zaručený tip pro vaši letošní jarní proměnu, pak doporučujeme roletu Varieta v provedení se systémem Zebra české značky Climax. Překvapí vás svým důvtipem.

Pruhy s neuvěřitelným efektem

Roleta Varieta s pruhovanou látkou Zebra v sobě ukrývá kromě zajímavého dekorativního efektu hned dvě funkce zároveň. Celé kouzlo spočívá v tom, že látka je dvojitá a střídají se na ní plné pruhy s průsvitnými. Když si pohrajete s jejich kombinací, získáte částečné nebo úplné zastíněné: pokud se plné a průsvitné pruhy střídají, světlo částečně proniká do interiéru, pokud na sebe plné pruhy na přední i zadní látce navazují, docílíte výraznějšího zastínění.

Roleta Varieta s látkou Zebra vypadá v interiéru velmi efektně i díky decentnímu boxu, který může ukrývat navíjecí hřídel. Díky velkému rozměrovému rozpětí (šířka od 40 do 270 cm) umožňuje variabilní využití v jakémkoli interiéru.

Více informací najdete na www.climax.cz.
20.02.2017 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444