Zjednodušte si život sušičkou prádla

Práce v domácnosti je tolik, že doceníme každé její usnadnění. V předvánočním období to platí obzvlášť, neboť povinností s blížícím se Štědrým dnem přibývá. Pokud chceme mít více času například na pečení cukroví, nebo prostě jen chceme zvolnit, musíme se zamyslet, co vše lze zjednodušit. Jednou z takových činností je žehlení. Vyhnout se mu můžeme pomocí sušiček. O jaké sušičce při koupi uvažovat, nám prozradí následující článek.

Vhodnou variantu představují sušičky Beko, které nejenže usnadní žehlení, ale také sušení. Prádlo je po jejich použití rovnoměrně vysušené. To díky bubnu, který se otáčí na obě strany. A jaké typy sušiček vlastně Beko nabízí?

Standardní a úzké sušičky

U sušičky je zásadní její rozměr. Ať už kvůli kapacitě nebo energetické náročnosti. Ve větších koupelnách se používá standartní rozměr 85 × 60 × 60 cm. U těchto "standartních" sušiček spočívá nesporná výhoda v tom, že jejich pořízení nevyžaduje žádné stavební úpravy. Prádlo usuší šetrně a přesně podle nastavení, které si uživatel zvolí. Existují ve variantě s bočním i horním plněním. Existuje však i varianta slim, jejíž hloubka se pohybuje mezi 45 – 60 cm. Tyto "úzké“ sušičky se vejdou do menších prostor než ty standartní.  Neplatí ovšem, že by s rozměrem ztrácely na funkčnosti, jak by nás mohlo mylně napadnout. Disponují vším, co ostatní typy.

Sušičky s tepelným čerpadlem

Velice oblíbené bývají sušičky s tepelným čerpadlem. Nejvíce se hodí do domácností, kde se musí často prát. Jejich výhoda spočívá v menší spotřebě energie. Jak to funguje? Vlhkost z prádla odchází díky ochlazení vzduchu a opětovnému využití energie. Odpařená voda se pak nikde neukládá, ale mizí do odpadu, odkud lze jednoduše vylít. 

Parní sušičky

Další možnost představuje parní sušička. Její specifikum je v tom, že neobsahuje buben. Tento kondenzační spotřebič využívá horkou páru, což mimochodem pomáhá k tomu, aby zmizel zápach ze suchého prádla. Příkladem takové sušičky je model Bosch, u kterého se nemusí čistit filtr. Zároveň disponuje již zmíněným tepelným čerpadlem.
 
Vyberte si svou sušičku, nabídka je více než široká. Usnadnění práce oceníte nejen o Vánocích, ale i po celý rok!
23.12.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444