Život v bavlnce

Ručníky a osušky patří k běžnému vybavení koupelen, neznamená to však, že by nutně musely být jenom fádním kusem bytového textilu. Zpěvačka a muzikálová herečka Elis Ochmanová vsadila na kvalitní a hravé produkty značky FROTERY®.

Úspěšná muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová nás v krátkém rozhovoru pustila až k sobě do koupelny.

Eliško, jakožto ambasadorka české značky ručníků a osušek FROTERY® máš jistě perfektně vybavenou koupelnu. Jaký preferuješ styl?
Mám ráda dřevo, takže jsou mi příjemné přírodní odstíny. Preferuji kombinaci hnědé a zelené barvy. Důležitá je i kvalita. Modernizaci koupelny jsem vzala celkem od podlahy. Staré ručníky a osušky jsem dala do útulku pejskům a kočičkám. Ošetřovatelé jim s nimi vystýlají pelíšky. :) No a díky spolupráci s Kapatexem mám teď v koupelně ručníky a osušky FROTERY® ve svých oblíbených barvách.

Proč sis vybrala právě značku Frotery®?
Firma Kapatex, která značku vlastní, mě oslovila, abych jim nazpívala reklamní spot do rádia. A když jsem pak přišla k nim do firmy a viděla tu spoustu heboučkých a barevných ručníků, chtěla jsem je mít všechny doma! A přišla nabídka dělat ambasadorku.
 
Co to vlastně znamená označení „ambasador“?
Stanete se „Tváří“ značky. Ideálně té, kterou máte rádi. Na Frotery se mi líbí barevná škála ručníků, kde si vybere každý. Také mě baví, že jsou opravdu bavlněné, huňaté a savé, protože nemám ráda, když se osušíte a stejně máte pocit, jako byste to neudělali.

Máš nějaký nejoblíbenější ručník, který můžeš doporučit?
Momentálně u mě vede Cooling, jehož funkčnost jsem nejvíc ocenila v letních vedrech minulých dní. Je to chladící ručník, který namočíte a až tři hodiny chladí. Vážně. :) Nejvíc ho používám, když chodím běhat. Pokud hledáte originální dárek na Vánoce, vsaďte na IMAGE osušku. To je osuška, na kterou si natisknete vlastní fotku. Super nápad. Nedávno jsem dala jednu osušku své kolegyni z divadla, Míše Noskové. Měla velkou radost.

Frotery® je tedy značka ručníků a Kapatex firma, která je vyrábí. Komu je prodávají?
Kapatex je primárně výrobcem ručníků a osušek s tiskem nebo s výšivkou, které jsou vhodné jako reklamní dárky pro firmy. Nicméně mají eshop www.frotery.cz, kde si můžete nakoupit i vy.

Z práce do práce. Jaké projekty Tě letos čekají?
Kromě stálých představení mě čeká premiéra muzikálu Bídníci v Severočeském divadle. S muzikálovým kolegou Lukášem Randákem chystáme vánoční koncerty a po novém roce plánuji svůj narozeninový koncert. Rozhodně je na co se těšit!
 
Elis Ochmanovou můžete potkat v pražských divadlech Hybernia a Goja Music Hall, v Severočeském divadle, v Divadle Piko Hluboká nad Vltavou a v pohádkovém divadle D5. Natočila několik rádiových spotů, má kapelu Timber Music a soukromě učí zpěv.
 
10.09.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444