Stylová vzpomínka na narození dítěte

Přemýšlíte o tom, čím vyzdobit vaši ložnici, obývací pokoj nebo dětský pokojíček?

Těšíte z nového přírůstku do rodiny a chcete mu připravit stylové, útulné a vkusné místo pro hru i odpočinek? Vytvořte si vlastní plakát s údaji narození vašeho dítěte. Narození miminka totiž patří mezi nejdůležitější a nejsilnější okamžiky v našem životě. Moment, který navždy změní naše životy.



V několika snadných krocích si můžete navrhnout vlastní plakát s údaji narození. Na výběr máte několik desítek originálních ilustrací, barevných pozadí, druhů písem a v neposlední řadě také rozměrů samotného plakátu. Nástroj pro vytvoření plakátu je jednoduchý a intuitivní, nevyžaduje žádné zkušenosti s prací s aplikacemi, neboť vás každým krokem sám provede. Tvorba plakátu tak nezabere více než 2 minuty.

 

Jak si navrhnout vlastní plakát?

1. Přejděte na stránku Kindy.cz.
2. Zadejte údaje narození miminka.
3. Vyberte si z nabízených návrhů.
4. Upravte si plakát podle sebe.
5. Zvolte vhodný rozměr plakátu.
6. Máte hotovo! Můžete objednat.
 

Vhodný dárek k narození miminka

Každou maminku po příchodu domů z porodnice čeká euforie, příval něhy a spoustu nových vzrušujících zážitků. Plakát narození miminka je ideálním dárkem k narození dítěte, který potěší nejen nastávající rodiče, ale i prarodiče a ostatní členy rodiny. 

Pokud si nejste jisti s výběrem vhodné ilustrace nebo s údaji na plakát, můžete využít možnost zakoupení dárkového poukazu.

 

Možnost zakoupení dárkového poukazu

V případě, že příchod miminka teprve čekáte nebo chcete udělat radost svým nejbližším, můžete si zakoupit dárkový poukaz. Darujete tím jedinečný dárek plný emocí a vzpomínek na nejvýznamnější den v životě. Dárkové poukazy jsou dostupné na různé hodnoty podle velikosti plakátu, takže si vybere opravdu každý. Dárkový poukaz obdržíte okamžitě na svůj e-mail v elektronické podobě.
 

Slevový kód pro čtenáře magazínu Bydlení

Pro všechny čtenáře magazínu Bydlení.cz jsme připravili slevový kód BYDLENI, díky kterému získáte plakát narození miminka se slevou 15 % a dopravou zdarma. Slevový kód lze uplatnit v košíku bez dalších podmínek. Vyzkoušejte si návrh vlastního plakátu právě teď.

28.01.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444