Zimní zahrada s posuvnými stěnami: Volný přístup ke svěžímu vzduchu

Pořiďte si skutečně vzdušnou zimní zahradu, která vás nebude svazovat svým prostorem. Zimní zahrada s posuvnými stěnami vám poskytne ochranu před deštěm, větrem i zimou a zároveň vám umožní volný přístup do přírody okolo vás.

Zimní zahrady s posuvnými stěnami jsou novinkou na českém trhu. Jedinečným způsobem rozšíří váš obytný prostor a současně nabízí nekonečné možnosti svého využívání. Z uzavřeného útulného prostoru se může kdykoliv stát vzdušná, volně přístupná terasa.


Zimní zahrady s posuvnými stěnami již na první pohled vypadají velmi atraktivně a dodají moderní vzhled vašemu domu. Díky svému praktickému systému posuvných stěn jsou ideální také jako zastřešení venkovních teras a zahrádek restaurací. Zimní zahradu s posuvnými stěnami můžete využít i k zastřešení venkovního bazénu.

Skládací systém - minimum zabrané plochy


Snadnou obsluhu a zabrání minimální plochy při otevírání nabízí skládací systém zimních zahrad, který dle přání umožňuje otevírání jednostranně, doprostřed, nebo oboustranně a jednotlivá křídla můžete skládat dovnitř nebo ven. Jeden z panelů je konstruovaný jako dveře. Tento systém umožňuje úplné otevření velkých ploch.

Posuvné stěny - široké otevření čela zimní zahrady


Jedná se o velmi estetické a zároveň praktické řešení. Velkoformátová křídla navíc nabízejí velkorysé možnostmi otevírání, díky čemuž můžete čelo vaší zimní zahrady otevřít opravdu doširoka. Otevřená skleněná křídla přitom zůstanou na kolejnici, aniž by zabírala místo navíc.


Posuvné skládací stěny i za roh - maximálně otevřený efekt


Tento systém nabízí kompaktní zaparkování všech panelů po straně. Křídla se mohou posunovat přes roh v úhlech od 90° do 270°. Při montáži v rovině lze navíc díky bezprahovému řešení docílit maximálně otevřeného efektu.

07.01.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444