Židle základem zdravého bydlení i života

Potřebujete poradit s výběrem židlí vhodných do dětského pokoje, k počítači, do kanceláře či kamkoliv jinam? Chcete zpestřit, zmodernizovat či zlepšit vaše dosavadní bydlení pohodlným a zdraví prospěšným sezením? Trápí vás bolesti zad? Možná si teď říkáte, že na příliš mnoho otázek není jednoduché odpovědět. Avšak jednoduché řešení existuje – je jím zdravotní židle Spinalis, certifikovaná zdravotní pomůcka podporující aktivní sezení.

Zdravotní židle SPINALIS není pouhou židlí, jedná se o certifikovanou zdravotní pomůcku.

 
„Když mluvíme o zdravém sezení, máme na mysli aktivní sezení. Jedná se o pohyblivý sedák na pružině v kombinaci s pevnou ergonomickou zádovou opěrkou, podporuje přirozený pohyb i při práci vsedě a zároveň garantuje správné postavení páteře, bolestem zad nejen předchází, dokonce je i v mnoha případech dokonce odstraňuje,“
 vysvětluje Adam Zaydlar z Centra zdravého sezení.

„Například rehabilitační míč, který nemá stabilní bod, není pro dlouhé užívání vhodný. Fyzioterapeuti i ortopedi doporučují maximální délku sezení na míči 2 hodiny.“


Židle Spinalis je vyráběna v moderních barvách a z kvalitních materiálů, hodí se do všech interiérů, domácností i kanceláří. Některým lidem může pár dní trvat, než si na zcela nový styl sezení zvyknou. Jakmile se tělo ,,naučí“ na této židli sedět, pocítíte úlevu a již nikdy nebudete chtít jinou. Bolesti zad zmizí u většiny uživatelů již po pár dnech sezení na židli Spinalis. Odstranění bolestí zad vás navíc nebude stát žádnou námahu ani přebytečný čas. Stačí jen pořídit tu správnou židli a pohodlně se usadit.

Výtečné účinky na zdraví ocení zejména ti, kteří tráví dlouhé hodiny sezením u počítače. Málokdo sedí u svého PC opravdu správně. Spinalis zaručuje správné sezení po celý den, a to jak v klidu, tak při práci. Právě k počítači se židle Spinalis hodí nejvíce a lze ji navíc pořídit i v dětské verzi. Můžete tak i svým ratolestem zajistit zdravé sezení a správný vývoj páteře a zádového svalstva.

Spinalis je v dnešní době opravdu jedním z nejvhodnějších řešení bolestí zad a krční páteře způsobených nejen špatným sezením. Nemusíte kupovat drahá léčiva, na které si stejně tělo brzy zvykne a jejichž účinky přestane vnímat. Masáže sice bývají účinné, ale finančně a časově velmi náročné. Bolesti ale nejsou způsobené jen sezením u PC nebo nesprávným sezením v zaměstnání. Často mohou být zapříčiněné delším sezením za volantem nebo sportem. I v takovém případě ale židle Spinalis pomáhá díky své geniální a přitom jednoduché technologii.

Přestaňte se proto trápit zdlouhavými nekonečnými bolestmi, začněte relaxovat a uzdravujte svá záda jednoduše. Stačí k tomu jen výběr správné židle, a tou je zdravotní židle Spinalis!
Graf zatěžování páteře
Více o zdravotních židlích SpinaliS® naleznete na www.zdravotni-zidle.cz.
18.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444