Žehlení s respektem k oblečení i životnímu prostředí

LAURASTAR – tak se jmenuje švýcarská firma, která se vývojem nových technologií snaží zdokonalovat proces žehlení. Kromě výrazného zjednodušení, které zajistí parní generátor, disponují tyto žehlící systémy hygienickou párou, díky níž se uživatel zbaví veškerých bakterií. Za zmínku stojí i jejich dlouhá životnost, která souvisí se snahou výrobce o jejich ekologickou udržitelnost.

Žehlící systémy LAURASTAR disponují řadou pozoruhodných technologií. Mezi ně patří například aktivní 3D žehlicí plocha, zjednodušující práci funkcí dvojitého účinku. Funguje to tak, že povrch žehlicí plochy drží tkaninu na místě, zatímco pára je distribuována po celém jejím povrchu, aby se bez námahy odstranily záhyby. Tím dochází k dokonalému oživení vláken.
 
Výraznou pomoc představuje také SENSTEAM, snímač, jehož pomocí se automaticky aktivuje pára, kdykoli je to potřeba, aniž byste museli použít manuálního tlačítka, nebo aktivní žehlicí prkno, které je vybaveno ventilátorem a odsávacím systémem. Jeho záměrem je ochrana tkanin a zamezení vzniku nechtěných záhybů na oblečení.  

Zajímavým bonusem pak může být možnost Bluetooth připojení. Formou aplikace s video návody uživatel získá informace o základech techniky žehlení, případně správné instalaci.

Některé systémy dokonce disponují automatickým dosažením „ideální teploty“, které bylo laboratorně vyvinuto, aby byly všechny tkaniny dokonale vyžehleny bez zdržování v podobě dodatečných úprav.  


Parní žehlení
 pomocí těchto a mnohých dalších technologií umožní obnovit objem a krásu vašeho oblečení za polovinu času, bez ohledu na jejich barvu nebo materiál. Vybrat si lze mezi žehlicími systémy řady S nebo SMART. Zatímco řada S je vybavena hlavními technologiemi LAURASTAR, řada SMART poskytuje bezkonkurenčně nejlepší výsledky v žehlení s jedinečným typem páry, která zajišťuje hloubkové čištění tkanin. 
22.04.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444