Žehlení nikdy nebylo snazší

Představujeme bezdrátovou žehličku Supreme Steam

Kdo z nás rád žehlí? Kdo se těší až se prádelní koš zaplní natolik, že se už prádlo bude muset vyžehlit? Většinu představa dlouhého postávání u žehlicího prkna a horko od páry spíše otravuje.

Žehlení nám nezpříjemní ani šňůra, která vede do elektriky. Nepohodlně nás svazuje na jednom místě a mnohokrát nám neumožní dosáhnout s žehličkou tak daleko, jak bychom pro pohodlné žehlení potřebovali. Možná ani vás žehlení tak úplně nebaví a kabel, který omezuje vzdálenost vám tak jen přidělává další starosti. Představte si žehlení bez jakéhokoli omezení. Představte si, že byste byli páni svých pohybů a nemuseli byste místo pro žehlení přizpůsobovat vzdálenosti od elektrické zásuvky. Lákavá představa, že?
 

Díky bezdrátové žehličce si žehlení zamilujete!

Do teď pro vás bylo žehlení neoblíbenou až nepříjemnou činností, spojenou hned s několika komplikujícími omezeními. S bezdrátovou žehličkou Supreme Steam značky Russell Hobbs se blýská na lepší časy. Zapomeňte na znuděné povzdechy a protáčení očí v sloup, od teď se na žehlení budete těšit.

Bezdrátová žehlička Supreme Steam dává žehlení nový rozměr. Bourá předsudky a dává sbohem nutnosti přizpůsobovat se okolním podmínkám - jako například žehlit v blízkosti zásuvky s elektrickou energií, bez které se při žehlení s klasickou žehličkou jednoduše neobejdete. To vám dává mnohem více svobody, pro kterou se začnete na neoblíbenou činnost rázem dívat úplně jinak. A co víc, začnete se na ni těšit! 
 

 

 

Nepostradatelná pomocnice

Bezdrátová žehlička Supreme Steam je inovativním krokem kupředu v oblasti žehlení. Splňuje požadavky moderní ženy. Její nedílnou součástí je základna s chytrým proužkem, který vám dává vědět o stavu žehličky. Má celkem tři módy, podle kterých jednoduše poznáte, zda se žehlička nahřívá, je připravena k použití nebo potřebuje dobít. Velkou a hlavně důležitou výhodou je opravdu rychlé dobíjení, se kterým neztrácíte čas a žehličku tak máte k dispozici kdykoli potřebujete.

 

Žehlení, které je zcela ve vašich rukách!

S inovativní žehličkou značky Russell Hobbs zkrátka mizí povinnost se žehlení jakkoli přizpůsobovat. Od teď se tato činnost bude přizpůsobovat vám, a to po všech stránkách. Nastavení teploty a množství páry si můžete vybírat podle toho, co se zrovna chystáte žehlit. Díky libovolné a jemné regulaci tepla předejdete poškození látky. Pro žehlení nepoddajných materiálů, mezi něž patří například len nebo džínovina, můžete využít až 135 g parního rázu, který zvládne i opravdu hodně zmačkané prádlo.

 

Elegantní design vás ohromí

Mezi přednosti moderní žehličky Supreme Steam nepatří jen praktické vlastnosti, ale i opravdu přitažlivý design s nádechem elegance. Tento kousek si zamilujete na první pohled. Dále je žehlička vybavena 300 ml kapacitní nádržkou na vodu, zdobí ji keramická žehlící plocha a nechybí ani možnost žehlení s výkonnou vertikální párou, kterou využijete třeba na záclony nebo šaty na ramínku.
31.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444