Zazimovat ani náhodou - teď teprve začíná ta pravá koupací sezóna

S USSPA si užijete koupel pod širým nebem i v této roční době

Zatímco kolem koupališť a rybníků netrpělivě obcházejí bruslaři a těší se, jak zase po roce provětrají svá ledová ostří, majitelé spa a Swim Spa nastavují vyšší teplotu vody a připravují se na tu nejlepší část koupací sezóny. Žádné zazimování se nekoná! Naše podnebí nabízí ideální možnost sledovat střídání ročních období z příjemně teplé lázně spa, ovšem podzim a zima jsou v tomto ohledu opravdu nejatraktivnější.

Ať už se vracíte z práce sychravým večerem, nebo strávíte celý mrazivý den na svahu, spa je pro vás vždy připravená k použití. Po celý rok, kdykoli máte chuť, v pohodlí domova. Stačí odkrýt termokryt, vklouznout do vyhřáté vody masážního bazénu a nechat se unášet tisíci bublinkami nebo tělo rozhýbat v protiproudu plavecké Swim Spa. Ani vy už nemusíte plavky na zimu uklízet!

Efektivní celoroční využití zajišťuje nejen výkonná technologie, ale také izolační systém, zahrnující mimo jiné izolaci skořepiny a rozvaděč s funkcí Smart Winter mode. Zásadním prvkem izolačního systému je termokryt, chránící vodní hladinu a minimalizující energetické ztráty. Provozovat spa či Swim Spa po celý rok v exteriéru je dokonce levnější a jednodušší než provozovat klasický bazén podobných rozměrů pouhé 4 měsíce v roce. A k tomu si připočtěte všechny další výhody, které hydroterapie přináší, jako například celkové fyzické i psychické zklidnění a uvolnění, dlouhodobá úleva od bolestí, odbourání depresí a stresu, ale i posílení krevního oběhu, uvolnění svalů, stimulaci imunitního systému, zlepšení kondice a pohyblivosti. To vše bez ohledu na počasí nebo roční období, přesně ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete.

Svou spa si můžete užívat sami, s rodinou nebo i s přáteli. Prostornější plavecká Swim Spa je díky protiproudu ideální pro udržování kondice plaváním, ale i pro vodní hrátky vašich dětí, které díky teplé vodě neprochladnou.

Spa ani Swim Spa není třeba zastřešovat, ale i umístění na terase bude jistě příjemné. Vyberte si to nejlepší místo s výhledem, který vás vždy správně naladí. Ať už se budete dívat do zbarvených korun stromů nebo krajiny schované pod peřinou třpytivého sněhu, nejdůležitější je váš komfort.

Přijeďte si svou spa vybrat do jednoho z designových showroomů rodinné firmy USSPA, prvního českého výrobce spa, a to buď v sídle firmy v Dolní Dobrouči, nebo v Zelenči u Prahy. K vidění je zde kompletní sortiment vířivek USSPA, některé z modelů si můžete i vyzkoušet.

Dopřejte si bezstarostnou relaxaci. Zasloužíte si ji.

 

    

23.11.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444