Zažijte pocit dokonalé čistoty s toaletou Geberit AquaClean

Očistit si ruce pouze papírem nebo vlhčenými ubrousky, případně se pouze dočista otřít místo sprchování. To by většinu z nás ani nenapadlo. Sprchování je zkrátka součástí našeho každodenního života. A přiznejme si to, skutečně se po otření toaletním papírem cítíme dokonale čistí?

Pohodlí a přirozená svěžest

Toalety s integrovanou sprchou Geberit AquaClean v sobě důmyslně spojují funkce WC a bidetu, a proto můžete po použití toalety zůstat pohodlně sedět a vychutnat si přitom pocit svěžesti a čistoty stisknutím jediného tlačítka. Očistí vás příjemně teplý proud vody, který lze nastavit podle osobních preferencí. Navíc díky dokonalému spojení designu a technologie nezabírají toalety s integrovanou sprchou Geberit AquaClean více prostoru než běžné toaletní mísy a hodí se tak do každé koupelny či toaletní místnosti.
 

Jak to funguje?

Vyzkoušejte na vlastní kůži

S toaletami Geberit AquaClean se můžete seznámit v desítkách testovacích zón po celé ČR. Navštivte nejbližšího Partnera Geberit AquaClean, který vám ochotně poradí při výběru nejvhodnějšího řešení přesně podle vašich představ, připraví cenovou kalkulaci a zodpoví všechny dotazy: www.geberit-aquaclean.cz/testovacizona 

07.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444