Závěsné plynové kondenzační kotle Panther a Tiger

Pokud si přejete výkonný systém vytápění, který vám zároveň šetří náklady, pak jste na správném místě. Nové kondenzační kotle Panther Condens a Tiger Condens vám budou sloužit díky svému kompaktnímu a elegantnímu vzhledu. Vždy si můžete být jistí, že spolehlivě fungují.

Kondenzační kotel Panther Condens si hravě poradí s kolísáním kvality plynu


Panther Condens s inovativní technologií FlameFit se dokáže automaticky přizpůsobit měnící se kvalitě plynu. Díky této funkci zařízení nastaví spalování dle typu plynu. To znamená, že plyn je spalován efektivněji, množství spalin je redukováno a vy šetříte životní prostředí.

Příjemně teplá sprcha!


Nový kondenzační kotel Panther Condens vám zaručí příjemně teplou sprchu. Díky funkci SmartShower, která udrží konstantní teplotu vody i po jejím krátkém vypnutí, se můžete v klidu namydlit a pokračovat ve sprchování. Teplota vody se nezmění a vy nebudete muset plýtvat vodou při čekání, než se ohřeje na příjemnou teplotu.


Nízká spotřeba energie


Vysoce účinná kondenzační technologie umožňuje úspornou spotřebu plynu. Nový kondenzační kotel Panther Condens splňuje požadavky třídy energetické účinnosti A. Po připojení termostatu s venkovním čidlem se účinnost ještě zvýší, a to až na třídu A+. Je to velmi dobrá volba: jak pro vaši peněženku, tak pro životní prostředí.

Ovládejte svůj kotel vzdáleně kdykoliv a odkudkoliv.


Věděli jste, že můžete svůj nový Panther Condens ovládat odkudkoli? S internetovým modulem a aplikací MiControl je to možné! Připojte modul ke svému kotli jednoduchýchm systémem plug-and-play a nainstalujte si aplikaci MiControl do svého chytrého telefonu nebo tabletu. Aplikace MiControl je ke stažení zdarma a dostupná pro Android a Apple iOS.


Aplikace komunikuje s kotlem přes internetový modul a vy tak můžete sledovat třeba jeho spotřebu, nastavit si teplotu vytápění a teplé vody nebo přepnout celý systém do úsporného režimu. Uživatelské rozhraní aplikace je navíc velmi přívětivé.

Teplou vodu budete mít k dispozici okamžitě.


Přesně proto byla technologie AquaFast vyvinuta: voda je ohřátá během několika sekund a udržuje si konstantní teplotu. Toto také znamená velkou úsporu vody, kdy nemusíte čekat, než se odpustí studená voda, což znamená průměrnou úsporu 2 litrů vody a 14 sekund. Celkem to vychází na 28 m³ vody a 54 hodin ročně. Technologie AquaFast tedy opravdu umí šetřit!

Teplá voda pro všechny okamžitě a bez plýtvání, takové jsou kotle Tiger Condens


Díky Isodyn3, chytré funkci nového kotle Tiger Condens, která sama rozpozná, kdy a v jakém množství teplou vodu nejvíce potřebujete. Ukládá do paměti časové údaje o spotřebě teplé vody a na základě této zkušenosti vodu ohřívá. V případě velmi nízké potřeby teplé vody se kotel automaticky přepne do úsporného režimu anebo se úplně vypne. Teplotu nebo ekonomický režim je samozřejmě možné nastavit na ovládacím panelu. Funkce Isodyn3 tak vždy automaticky šetří spotřebu plynu.

Integrovaný zásobník teplé vody – nahřívaný dle skutečné potřeby domácnosti?


Tiger Condens disponuje dvěmi integrovanými zásobníky teplé vody. Oba zásobníky nejsou nahřívány v době, kdy není teplá voda vyžadována. Krátce před tím, než stoupne spotřeba teplé vody, jako například ráno nebo večer, nový kondenzační kotel Tiger Condens naplní zásobníky teplé vody s použitím pouze nepatrné energie.


Chytré, že? Teplá voda je tak dostupná vždy, když ji nejvíce potřebujete. Nový Tiger Condens také umí zabránit častému zapínání a vypínání, a tím šetří energii.

Jak složité bude ovládání?


Vůbec ne! Ovládání je tak jednoduché a intuitivní jako ovládání vašeho chytrého telefonu. Ukáže vám, jaká je vaše spotřeba, jakou teplotu má voda nebo kdy je nutná servisní prohlídka. Ekvitermní regulátor MiPro Sense má stejný ovládací panel, takže budete mít veškeré informace a funkce snadno k dispozici. Snadné je také ovládání systému pomocí chytré aplikace MiControl, která je taktéž uživatelsky velmi přívětivá.


Poradí si Tiger Condens s kolísáním kvality plynu?


Nový závěsný kondenzační kotel Tiger Condens značky Protherm se dokáže automaticky přizpůsobit typu a kvalitě plynu. Inovativní funkce FlameFit nastaví spalování dle směsi plynu. To znamená, že plyn je optimálně spalován a množství spalin je významně redukováno. FlameFit vám zajistí vyšší výkon při stejné spotřebě plynu. A nejen to, uděláte také dobrou věc pro životní prostředí.
04.06.2021 | PR
  • Protherm

    Značka Protherm funguje na českém trhu již 30 let. V jejím portfoliu najdete především výrobky pro vytápění a přípravu teplé vody, přes kondenzační kotle, elektrokotle nebo tepelná čerpadla, až po zásobníky teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy nebo regulační techniku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444