Závěsná houpací křesla – styl, relax a pohodlí nejen na zahradě!

Znáte jistě ten pocit, když dorazíte z práce, sil není už zrovna na rozdávání a jediné, co zrovna potřebujete, je zasloužená chvíle odpočinku. A to ať už při skleničce dobrého vína, anebo s chutnou kávičkou. No jo, kde se ale zrovna pohodlně usadit? Závěsná houpací křesla zažívají v posledních 2 sezónách neskutečný boom. Důvodů je hned několik.

Pohodlí

Větší křesílka jsou neskutečně pohodlná. Součásti je nadýchaný, objemný polštář, ve kterém si odpočinou i ti nejnáročnější. I z hlediska údržby se není čeho obávat. Polštář má odnímatelný povlak na zip. Odpočinek v závěsném křesle si musíte zamilovat.

Výběr a využití

Naštěstí už i u nás můžete vybírat z mnoha různých barevných variant, tvarů, velikostí i druhů materiálů. Závěsné houpací křeslo můžete využít nejen na zahradě, či terase, ale hodí se i do prostornějšího interiéru. Součásti křesla jsou praktické kovové stojany a veškeré komponenty k zavěšení na stojan. Pokud preferujete pak zavěšení do stropu (například z hlediska úspory místa v interiéru) můžete si jednoduše dokoupit závěsný set, například zde.

Volba materiálu

Koše jsou většinou vyráběny z technorattanu, který napodobuje přirozené proutí. Na rozdíl od přírodního proutí je tento materiál šetrnější k Vaší peněžence. Technorattan je také odolný vůči vnějším vlivům (déšť, kroupy, rosa, slunce atp.) Konstrukce pak jsou vesměs z nerezové, lakované oceli. Nosnost křesel bývá pak 120-150 kg, což unese i ty nejobjemnější členy rodiny.
 

Cena

Křesla jsou navíc již i cenově dostupná. U těch větších křesel škála začíná na několika tisícovkách a zakoupit můžete i opravdovou dávku luxusu za 15-20 tisíc Kč. Zlatý střed se pak pohybuje v rozmezí 5-6 tisíc Kč, což je nejprodávanější cenová hladina závěsných křesel.

Spoustu modelů závěsných křesel naleznete na www.houseland.cz.
09.09.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444