Zásuvky USB, TV nebo HDMI - modulové připojení ve vybraném stylu

Moderní elektronice dnes už nestačí jen zásuvka se dvěma zdířkami. Poptávka je po takových, které mají koncové vstupy USB, HDMI, PC i TV. Komunikační zásuvky od zlínského výrobce, firmy OBZOR garantují možnost jednotného designového ladění se standardní modelovou řadou.

 

Počítač, telefon i televize

Komunikační zásuvka z řady ELEGANT s koncovkami TV+R+SAT v metalickém odstínu hliník
Dobu 21. století jednoznačně charakterizuje každodenní používání „chytré“ elektroniky v domácnosti i na pracovišti. Spolu s tím tedy rostou i nároky na interiérové vybavení z hlediska elektroinstalace. Klasické zásuvky se zdířkami už zkrátka nesplňují specifičtější požadavky na připojení, proto se k nim přidávají zásuvky s integrovanými vstupy pro počítač, telefon i televizi. Připojit, nabít i propojit svá zařízení rychle a prakticky všude, to jsou dnes už běžné požadavky na zásuvky.

„Všechny naše modelové řady RETRO, DECENTE, ELEGANT i VARIANT dnes už standardně nabízí také zásuvky s vybranými moduly, které zjednodušují běžné používání elektroniky,“ uvádí Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce designových vypínačů a zásuvek, a pokračuje: „Dnes si můžete pořídit zásuvku s jednou koncovkou USB, PC, HDMI, TV či SAT nebo se zdvojenými vstupy HDMI+PC, USB+PC, USB+HDMI či USB+USB. Výjimkou nejsou ani znásobená připojení televize AUDIO-VIDEO, TV+R, TV+R+SAT nebo TV+SAT+SAT.“
 

Komunikační zásuvky ladí s vypínači

Kromě moderní funkce připojení či propojení příslušného zařízení mohou zásuvky vynikat i vybraným stylem díky svým rámečkům designových tvarů i různorodých materiálů. Do nich usadíte jak zásuvky, tak jejich příbuzné vypínače. Tím získáte estetické sjednocení přizpůsobené vkusu svého interiéru.
 
Zásuvka USB+USB a vypínač z kolekce DECENTE se skleněným rámečkem ve variantě bronzová mat
 
„Designový vzhled domovní elektroinstalace je dnes stejně důležitý jako její kvalitní provedení. Například v řadě RETRO si zařízení usadíte na stěnu v kulatých rámečcích z černé či bílé keramiky, masivního bukového či dubového dřeva nebo lze jít industriálnější cestou betonu s přirozenými póry nebo lesklého skla. Kolekce DECENTE umožňuje umístit zásuvky i vypínače do jasných linií rámečku opět ze speciální betonové směsi, kromě toho orámování může být také z barveného skla, reálného nerezu či hliníku i s ořechovou, mahagonovou nebo dubovou dýhou. Zásuvky ELEGANT a VARIANT skvěle sladíte s vypínači v populárním plastovém rámečku z vysoce kvalitního polykarbonátu. Ten zaručuje odolnost, ale i UV stabilitu zvoleného odstínu na pohledových částech, tedy na krytce a rámečku,“ specifikuje blíže Ing. Obadalová.

Dubový trojrámeček RETRO se zásuvkami

Aby se zásuvky nerozutekly

Pokud do svého interiéru volíte více zásuvek, nenechte je ledabyle rozmístěné po stěně po jednom kusu. Praktické řešení představuje jejich sloučení do jednoho rámečku. „Vícenásobné rámečky pomáhají srovnat zásuvky i vypínače do řady vedle sebe či pod sebe dle dispozic prostoru. Zároveň se rámečky ocení v takových místnostech, kde se využívá více přístrojů najednou, což jsou hlavně koupelny nebo kuchyně. S těmito rámečky tedy opadnou problémy s připojením dvou, tří i čtyř spotřebičů,“ podotýká závěrem Ing. Martina Obadalová.
 
Zmíněné řady DECENTE, RETRO, ELEGANT i VARIANT poskytují možnost vícenásobných rámečků, na kterých ještě více vynikne vybrané materiálové i barevné provedení.

Komunikační zásuvky mají moderní funkce a vytříbený vzhled, který po všech stránkách doplňují funkční interiér.

Více na www.obzor.cz.
09.10.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444