Chcete využívat vaši terasu po celý rok? Zastřešte ji!

Vzpomínáte rádi na krásné léto s příjemnými teplotami a na večery strávené s vašimi blízkými na terase vašeho domu? Nyní už nemusíte jen vzpomínat. Se zastřešením terasy si můžete letní pohodu prodloužit i na podzim. Vyberte si zastřešení terasy od ALBIXONu a užívejte si pobyt na terase bez ohledu na počasí.

Zastřešení, které nabízí společnost ALBIXON, je posuvné, snadno ovladatelné a vy sami si určíte, zda jej chcete mít zavřené nebo otevřené. Díky lehké hliníkové konstrukci a polykarbonátovým výplním je jeho montáž nenáročná a rychlá. K tomu všemu máte možnost si terasu barevně sladit s domem, zahradou, podlahou terasy, zastřešením bazénu nebo si zvolit jakoukoliv barvu budete chtít. ALBIXON vlastní největší práškovou lakovnu v Evropě, která umožňuje nalakovat konstrukci jakýmkoliv dekorem či barvou podle vašeho přání.

Proč byste museli trávit svůj volný čas za podzimního deště či větru mezi čtyřmi stěnami uvnitř domu? Se zastřešenou terasou získáte možnost ji využívat za každého počasí a zároveň v blízkosti přírody, která vás bude nepřetržitě obklopovat až čtyři roční období. Vychutnejte si tak chladný podzim v příjemném prostředí, ale i mrazivé slunečné dny se sněhovou pokrývkou okolo terasy.

Společnost ALBIXON a.s. navrhla ve spolupráci s předními architekty a designéry zastřešení, které tvarem, funkčností a barvou zajistí, aby se váš dům i zahrada staly dokonalou oázou klidu.

Výhody zastřešení terasy:

     Nepotřebujete stavební povolení
     Od jara do podzimu si užijete Vaši terasu za každého počasí
     V zimě Vám ochrání zahradní nábytek před deštěm, sněhem a větrem
     Bezúdržbové
     Široký výběr barev a dekorů
     Možnost zvláštního vstupu pro domácí mazlíčky
     Odolné proti povětrnostním vlivům
     Výroba atypických zastřešení pro domy, restaurace, hotely apod.

Cena od 89 500,- bez DPH.
26.09.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444